Magazin

Barbaroslar’ın Baba Oruç’u Engin Altan Düzyatan Açıkladı: Oyunculuğu Bıraktı Mı? Ünlü Oyuncu Engin Altan Düzyatan Meğer Diziden…

TRT1 ekranlarından bu sene yayınlanmaya başlayan “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinde Barbaros kardeşlerden biri olan denizci Oruç Reis’i canlandıran Engin Altan Düzyatan’ın diziye neden veda ettiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün magazin basını tarafından görüntülenen Engin Altan Düzyatan, son haliyle de herkesi adeta şoke etti.

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisine veda etmesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleri varken kameralara yansıdı. Talihsiz bir kaza geçirdiği öğrenilen Engin Altan Düzyatan, sağlık durumuna ilişkin ilk kez konuştu. Ardından bir süredir ortaya atılan oyunculuğu bıraktığı iddialarına da yanıt veren Engin Altan Düzyatan, kesin bir dil ile konuştu.

Engin Altan Düzyatan, Sağlık Durumuna İlişkin İlk Açıklamayı Yaptı

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra örnek aile yaşantısı ve yakışıklılığıyla da magazin takipçilerinin sık sık yakın markaja aldığı ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz gün sette bir kaza geçirdiğini açıkladı. Geçirdiği kaza nedeniyle koltuk değnekleri kullanmak zorunda kalan Engin Altan Düzyatan, ayakta durmakta ve yürümekte zorlanırken görüntülendi. İstanbul Havalimanı’ndan çıkarken magazin muhabirleri tarafından görüntülen Engin Altan Düzyatan, magazin muhabirlerinin sorularını da yanıtlamayı ihmal etmedi. Böylelikle sağlık durumuna ilişkin ilk açıklamayı gerçekleştiren Engin Altan Düzyatan, “Yan bağlarımda bir yırtık var. Geçtiğimiz haftalarda sette bir kaza geçirmiştim. Şimdi iyileşmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Engin Altan Düzyatan’dan Oyunculuğu Bıraktığına İlişkin İddialara Yanıt Geldi

Geçirdiği set kazası nedeniyle TRT1 ekranlarından yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı isimli tarihi kurgu diziye veda eden Engin Altan Düzyatan’ın bir süredir başka bir alan ile ilgilendiği konuşuluyor. NFT platformu işine girdiği öğrenilen Engin Altan Düzyatan’ın yaşadığı sakatlık da öğrenilince ünlü oyuncunun oyunculuğu bıraktığı iddia edilmiş ve sete geri dönmeyeceği öne sürülmüştü. Bu iddialara ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Engin Altan Düzyatan, iddiaları yanıtsız bırakmadı. Konuyla ilgili açıklamasında sete geri dönüş mesajı veren Engin Altan Düzyatan, “Sadece ara verdim. Bir süre dinlendikten sonra setlere döneceğim” şeklinde konuştu. Öte yandan dinlenme sürecinin ardından Engin Altan Düzyatan’ın yeni projeler ile seyirci karşısına çıkacağı da bu açıklamasının ardından netleşmiş oldu.

İlgili Makaleler