Gündem

Petrol Ofisi Başvuru Yapan Herkesin Bir Aylık Yakıtını Karşılıyor! Sadece O Banka Müşterileri Bu Kampanyadan Yararlanabiliyor…

Akaryakıt piyasalarının her geçen gün daha da dalgalı bir şekilde seyretmesi bankaların müşterilerine yönelik olan kampanyalarını da bu alana yoğunlaştırmasını sağlarken; bu kampanyalar, aynı zamanda banka kredi ve banka kartlarının da kullanımını artırıyor. Bu bağlamda vatandaşlar, akaryakıt alışverişlerini en karlı banka ve kredi kartı aracılığıyla yapmaya bilhassa özen gösteriyor.

Her gün bir banka, akaryakıt sektöründe gerçekleştirdiği yeni bir iş birliği çerçevesinde müşterilerini akaryakıt kampanyaları ile buluşturuyor. Bu kapsamda son zamanların en avantajlı akaryakıt kampanyasını düzenleyen ING Bank ve Petrol Ofisi, bir aylık akaryakıt bedelini anında müşterisinin hesabına yansıtıyor. Öte yandan ING Bank ve Petrol Ofisi iş birliği ile ortaya çıkan bu kampanya kapsamında vatandaşların hediye kazanabilmesi için katılım şartını yerine getirmesi gerekiyor.

ING Bank ve Petrol Ofisi’nden Akaryakıt Alımlarına 500 TL

Her ay akaryakıt alışveriş yapan ING Bank müşterilerine TL akaryakıt alışverişi hediyesi veren ING Bank ve Petrol Ofisi iş birliği, 12 ay boyunca her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz veren banka müşterilerine anında 500 TL hediye etmeyi taahhüt ediyor. Böylece her ay 500 TL akaryakıt alışverişi gerçekleştiren ING Banklıların bir ayı bedavaya gelmiş oluyor. Bunun yanı sıra sadece ING Bireysel Kredi Kartı sahibi olan banka müşterilerinin katılım sağlayabileceği bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ING Mobil kampanyalar sekmesinden ilgili kampanyayı bularak “Katıl” adımını tamamlaması gerekiyor.

ING Bank ve Petrol Ofisi İş Birliği 12 Ay Boyunca Devam Ediyor

Kampanyaya katılım sağlanan ayı 1. ayınız sayan ING Bank ve Petrol Ofisi, geri kalan 11 ayı bu ay üzerinden takip ederek, banka müşterilerinin sözlerini yerine getirip getirmediğini takip ediyor. Banka müşterilerinin hesabına katılım sağlanır sağlanmaz kartınıza “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL yatıran ING Bank, söz konusu sözün yerine getirilmemesi halindeyse ise, bu ücreti belli bir hesaplama ile geri tahsis ediyor. Öte yandan ING Bank’ın bu kampanyasından sadece ilk başvuru yapan 5 bin kişi yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler