Personel Alımı

Memur Alımları Başladı: Sıra Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nde! 6 İle Birden Alınacak! Memur Alımı 2022 Şartları…

Kamu kurum ve kuruluşları KPSS’li ve KPSS’siz olmak üzere iki ayrı yöntem ile personel alımı yapmayı 2022 yılında da sürdürüyor. KPSS’siz olarak personel alacak kurumlardan biri olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ise, 2022 yılının ilk toplu alımı için ilan yayınlamış bulunuyor.

Bünyesinde hizmet vermek üzere 60 personel arayışı içerisinde olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, başvuruların başladığını yayınladığı ilan aracılığıyla kamuoyuna duyurmuş bulunuyor. Sadece şartları taşıyan adayların başvurularını değerlendirecek olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, başvuruya esas alınacak olan şartları da detaylıca yayınladığı ilanda açıklıyor.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, 60 Personel Alıyor

Geçtiğimiz gün yeni bir personel ilanı yayınlamış olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden başvuru yapmak kaydıyla 6 farklı ilde istihdam edilecek olan temizlik görevlisi arayışı içerisinde olduğunu duyurmuş bulunuyor. Bu kapsamda başvuru yapılacak şehirde ikametgah etme şartı arayan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, alımlarını; Ankara, Edirne, Kayseri, Kırklareli, Muğla ve Van şehirlerine yapıyor. Öte yandan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün personel alım şartları da belli almış bulunuyor.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Memur Alımı Şartları

Belirli şartlara sahip olan adayların başvurularını değerlendirecek olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, temelde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını geçen ve 30 yaşını aşmayan adayların şartları yerine getirmesi halinde başvurularını kabul ediyor. Adli sabıka kaydı bulunmayan adayların başvurularını değerlendirmeye alacak olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, memuriyet ve kamu haklarından yoksun olmamama şartının da yerine getirilmesini istiyor. Bunun yanı sıra sağlık açısından sağlık raporu alabilecek adayların başvuru yapmasını talep eden Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, SGK’dan yaşlılık veya emeklilik aylığı almama şartını da arıyor. Minimum ilköğretim maksimum ise lise mezunu personel arayışı içerisinde olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, erkek adaylar için ise askerlik vazifesini tamamlamış olma şartı arıyor. Vardiyalı sistem usulü çalışan personel aradığı için bu şartın da yerine getirilmesini talep eden Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, başvuruları ise İŞKUR üzerinden 00006795853, 00006795861, 00006795868, 00006795871, 00006795873 ve 00006796015 iş ilan numaraları ile alıyor.

İlgili Makaleler