Ekonomi

Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber Halkbank’tan Az Önce Geldi: Başvuru Yapan Emeklinin Hesabına Anında 5 Bin TL Aktarılacak! Tek Şart…

Kredilerinin acil nakit ihtiyaçlarına adeta hızır gibi yetiştiği günümüzde bankaların da her geçen gün kredi programlarını geliştirmesi, müşteri sayısını artırmaya yönelik bir girişim olarak değerlendiriyor. Bu bağlamda daha avantajlı krediler sunmak için her dönem birbiri ile yarış içerisinde olan bankalardan özellikle biri yeni kredi paketi ile öne çıkıyor.

Emekli müşterilerine sunduğu avantajlı hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Halkbank, bu kez de emekli müşterilerine özel olarak oluşturduğu kredi paketi ile hem faiz hem de ödeme avantajı yaratmaya başlıyor. Masraflarından aylık ödeme tutarlarına kadar emekliler için her bir detayı paylaşmış olan Halkbank, emeklilere özel sunduğu “Emekli Mini Kredi” paketinin başvuru noktalarını da açıklamış bulunuyor.

Halkbank’ın Emekli Mini Kredisi 5 Bin TL

Sadece maaşını Halkbank’tan alan emeklilerin yararlanabileceği bir kredi paketi ile emekli müşterilerini buluşturan Halkbank, özel faiz oranları ve uzun vadeler ile “Emekli Mini Kredisi” paketini oluşturmuş bulunuyor. Düşük faizler ile bankasının emeklilerini destekleyen Halkbank, bu kredinin üst limitini ise, 5 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Tahsis ücretli olarak sunulan bu kredi paketinin geri ödemelerinde oldukça esnek planlar oluşturan Halkbank, müşterisinin talep etmesi halinde; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, ve serbest ödemeli taksitlendirmeler sağlayabiliyor.

Halkbank Emekli Mini Kredisi Hesaplaması

İki ayrı ihtiyaç kredisi paketi ile emekli olan müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını anında gidermeyi amaçlayan Halkbank, özellikle küçük ihtiyaçlar için “Emekli Mini Kredisi” paketini oluşturmuş bulunuyor. Bu paket kapsamında 36 aya kadar vadelendirme ve yüzde 1,58 oranında faiz sunan Halkbank, esnek geri ödeme planları ile de emeklilerini destekliyor. Bu şartlar altında ve en uzun vadede Halkbank’tan çekilecek olan 5 bin TL değerinde “Emekli Mini Kredisi” paketinin aylık taksit tutarları ise, sadece 192,90 TL olarak hesaplanıyor. Bu kredinin masrafı ise 192,90 TL olarak belirlenmiş bulunuyor. Öte yandan Halkbank’ın “Emekli Mini Kredisi” paketine şubelerden başvuru yapılabildiği gibi Halkbank Mobil ve Halkbank İnternet Bankacılığı üzerinden de başvuru gerçekleştirilebiliyor.

İlgili Makaleler