Magazin

Survivor’dan Elendi, Yaptığı Paylaşım İle Yarışmanın Tüm Arka Perdesini İfşa Etti! “Evet Çok Üzgündüm Ta Ki…”

TV8 ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya devam eden Survivor All Star 2022 yarışmasında geçtiğimiz hafta itibariyle bir eleme konseyi daha gerçekleştirildi. Survivor All Star 2022 yarışmasında gerçekleştirilen son eleme konseyinde kötü bir iki hafta geçiren Gönüllüler takımı, eleme potasına giren isimlerin tamamını vermek zorunda kaldı.

Merve ve Parviz’in sakatlık nedeniyle yarışa veda etmesinin ardından geçtiğimiz hafta gerçekleştirilemeyen konsey, 6 ismin birden SMS yarışına çıkmasına neden oldu. Başarısız geçirdikleri iki haftanın sonunda 6 ismi eleme potasına sokan Gönüllüler takımı ise, eleme potasına Seda, Evrim, Nisa, Hikmet, Ogeday ve Berkan isimlerini göndermişti. Survivor All Star 2022 yarışmasından son elenen isim Seda Ocak oldu. İkizi Sema Aydemir ile yarıştığı Survivor’a erken veda eden Seda Ocak’tan ilk paylaşım ise, gecikmedi.

Seda Ocak, Adaya Veda Etti

Gerçekleştirilen SMS oylamasının ardından adaya veda eden son isim Seda Ocak oldu. Dominik Cumhuriyeti’nden ayrılır ayrılmaz sosyal medya hesaplarını yeniden aktif bir biçimde kullanmaya başlayan Seda Ocak, ilk paylaşımını yaptı. Yaptığı paylaşımda; “Selamlar herkese… beni seven, bu yolculukta yanımda olan, duasını desteğini esirgemeyen herkese çok çok çok teşekkür ederim. Lütfen hakkınızı helal edin. Şunu söylemem gerekir ki; kimseye kızgın ya da kırgın değilim. Orası Survivor! Birçok şey yaşandı ve bitti. Zamanla kırgınlıklar kızgınlıklar yaşamış olabilirim ama biriyle tartıştım diye onun hakkında kötü insan ya da karaktersiz demeyecek kadar vicdanım var. Hayatım boyunca kin ve nefret dolu bir insan olmadım. Evet çok üzgündüm ta ki…” diyerek takipçilerini heyecanlandıran Seda Ocak, şu an üzgün olmama nedenini anlattı.

Seda Ocak, “Bütün Kırgınlıklarım, Kızgınlıklarım, İsyanım Bitti”

Yaptığı paylaşımda geride kalan arkadaşlarına başarılar dilemeyi de ihmal etmeyen Seda Ocak; “Uçakta 20 yaşlarında, akıl sağlığı yerinde olmayan, çığlıklar atan, annesinin özür dilerken ağladığı bir genci görene kadar. O an bütün kırgınlıklarım, kızgınlıklarım, isyanım bitti. Ne kadar güzel bir oyunun parçası olduğumu, burada bitmesi gerektiğini, hayatta üzülecek çok daha acı verici şeyler yaşandığını fark ettim. Şimdi evimde ailemle birlikteyim ve gerçekten vicdanım çok rahat. Ben hedefime ulaştım. Diller ne derse desin kimseyi kırmadan, iftira atmadan, yalan söylemeden, oynamadan, arkasından konuşmadan, açığını ayıbını ortaya koymadan, bana en uzak gördükleriniz için bile yapabileceğim her şeyi yaparak, yine insanları olduğu gibi kabul ederek yaşadım orayı ve bütün hırsı her gün o parkurda bıraktım. Şimdi kalan arkadaşlarımın hepsine başarılar dilerim. Tek dileğim Gerçekten Survivor olan kazansın…” sözleri ile açıklamalarını noktaladı.

İlgili Makaleler