Magazin

Seda Sayan’dan Eşi Çağlar Ökten’e Milyonluk Jest! Eşi İçin 4 Milyonu Birden Gözden Çıkardı! “Neler Oluyor!”

Olaylı evliliklerinin ardından yaptıkları paylaşımlar ve renkli gece hayatları ile de sıkça gündeme gelen medyatik çiftlerden biri olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten, şimdilerde İstanbul gecelerinin sabit ikilisi haline dönüştü. Her gün bir mekanda eğlenen çift ile ilgili ortaya atılan yeni iddialar ise, kafaları bir hayli karıştırdı.

Oğlu Oğulcan Engin’in nikah törenine katılmaması nedeniyle oğlundan onay alamadığı iddia edilen Seda Sayan ve yeni eşi Çağlar Ökten hakkında bu kez bir bebek bekledikleri iddia edildi. Sert üslubu ile tanınan Seda Sayan’ın bu konu hakkında ne diyeceği merak ile beklenirken; Seda Sayan’dan eşi Çağlar Ökten’e gelen 4 milyonluk jest ortalığı daha da karıştırdı.

Seda Sayan’ın Hamile Olduğu İddia Edildi

Haziran ayının başında Prag konsolosluğunda dünya evine girmesi beklenen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, düğünlerini ani bir karar ile öne alarak, İstanbul’da bir otelde sadece yakın çevrelerinin katıldığı sade nikah töreni ile evlendi. Yedinci kez nikah masasına oturmasını eleştirenlere inat düğününden romantik dolu paylaşımlar gerçekleştiren Seda Sayan, Ramazan Bayramı tatilini ise, balayı fırsatı olarak değerlendirdi. Gerek Seda Sayan’ın ani bir karar ile düğünü öne alması gerek ise düğüne Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in katılmaması Seda Sayan hakkında pek çok iddiayı beraberinde getirdi. Bazı kişiler ise, Seda Sayan’ın hamile olduğu için düğünün öne çekildiğini ileri sürdü. Ancak, Seda Sayan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Seda Sayan, Evini Satmaktan Vazgeçti

Nisan ayında dünya evine giren 59 yaşındaki Seda Sayan ile 34 yaşındaki Çağlar Ökten nerede yaşayacağına da bu iddialar gölgesinde karar verdi. Bir süredir Zorlu’da yaşayan ve geçmişte yaşadığı Sarıyer sırtlarında bulunan 4 milyon değerindeki villasını satışa çıkarmış olan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, satış işlemlerinden vazgeçti. Pahalı villasının dekorasyon işleri için kolları sıvayan Seda Sayan’ın dekorasyon işlerinin tamamlanır tamamlanmaz eşiyle birlikte Sarıyer’deki villaya geçeceği öğrenildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Seda Sayan’ın bu jestini takdir ederken; bazı sosyal medya kullanıcıları ise, abartılı buldu.

İlgili Makaleler