Personel Alımı

İş Arayan Vatandaşa Müjdeler Arka Arkaya Geliyor; Önce Akbank, Şimdi Tarsus Üniversitesi Başvurular Başladı: 428 Kişi Birden Alınacak…

Şimdilerde iş arayan vatandaşların başlıca kriterlerden biri haline dönüşmüş olan iyi bir maaş ve sosyal haklar, kamu personeli olmak isteyen kişi sayısını giderek artırıyor. Hemen hemen her gün alım gerçekleştiren kamu kurum ve kuruluşlarında ise sıra bu kez Türkiye’nin ilgi gören üniversitelerinden biri olan Tarsus Üniversitesi’ne geliyor.

Tarsus Üniversitesi ile arka arkaya personel alımı ilanına çıkan Akbank, şartlar açısından oldukça avantajlı bir maaş ve yan haklar sunarak, iş arayan vatandaşlara sesleniyor. Kontenjan açısından da oldukça yüksek bir alım gerçekleştirecek olan Akbank, boş olan pozisyonlarını ve başvuru adresini de vatandaşlar için paylaşmış bulunuyor.

Akbank, Personel Alımı Gerçekleştiriyor

Kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştireceğini açıklamış olan Akbank, özel bankacılık sektöründe verdiği ayrıcalıklı hizmetleri artırmak adına kadrosunda genişlemeye gidiyor. Başvuruları kendi kariyer platformu üzerinden alacak olan Akbank, 423 personel birden alıyor. Akbank’tan gerçekleştirilen duyuruya göre çeşitli merkezlerde istihdam edilecek olan Akbank’ın aradığı pozisyonlar ise; tosla baçken yazılım uzman, üye işyeri hizmetleri yönetici yardımcısı, şube operasyonları yetkilisi, şube operasyonları yetkilisi, nakit operasyon yetkilisi, gişe görevlisi alımı, müşteri iletişim merkezi yetkilisi pozisyonları oluyor. Öte yandan her pozisyonun kendine has şartları bulunuyor.

Tarsus Üniversitesi, Personel Alımları Başlıyor

Akbank’ın hemen ardından personel alımı ilanı yayınlamış olan Tarsus Üniversitesi; büro personeli, tekniker, mühendis ve mimar alımı gerçekleştiriyor. Pozisyona göre lise, önlisans ve lisans mezunu arayan Tarsus Üniversitesi, personel alımında kriter baz alacağı genel şartları da belirlemiş bulunuyor. KPSS’li bir alım yapacak olan Tarsus Üniversitesi, pozisyona uygun düşen KPSS puan türünden yeterli puan alan, pozisyona uygun mezuniyet derecesine sahip olan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve arşiv soruşturmasından temiz bir şekilde geçebilecek olan personel arayışı içerisine giriyor. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği kalmamış olma şartını da koyan Tarsus Üniversitesi, bazı pozisyonlar için YDS’den alınan başarı puanını da istiyor. Öte yandan başvuruları e-Devlet Kapısı üzerinden alacak olan Tarsus Üniversitesi, 20 Mayıs 2022 tarihi ile 3 Haziran 2022 tarihleri arasında başvuruları kabul ediyor.

İlgili Makaleler