Magazin

Survivor All Star 2022 Yarışmasında Yeni Bir Polemik Daha: Nagihan, Acun Medya’ya Kafa Tuttu! “Nagihan’ı Bir Tek Yerden Yere Vurmadıkları Kalmış”

TV8 ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkmaya devam eden Survivor All Star 2022 yarışması, zorlu parkurları kadar yarışmacıları arasındaki gerginlikleri ile de gündemlerde kalmaya devam ediyor. Bu sefer çıkan gerginlik ise, yarışmacılar arasında değil, Nagihan ile Acun Medya arasında oluyor.

Survivor All Star 2022 yarışmasının iddialı yarışmacılarından biri olan Nagihan, adadaki varlığını korumaya devam ederken, gösterdiği performans ile de resmen göz doldurmaya başladı. Survivor All Star 2022 yarışmasının son bölümünde kendisine gelen uyarılara daha fazla sessiz kalmayan Nagihan, resmen açtı ağzını yumdu gözünü.

Survivor All Star 2022 Yarışmasında İşler Karıştı

Ekranların fenomen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star 2022 yarışmasının son bölümünde işler bir hayli karıştı. Zorlu bir parkur ile karşı karşıya gelen yarışmacıların yarışı esnasında Nagihan’a gelen yapım ekibinden uyarı Survivor All Star 2022 yarışmasındaki gerginliği artırdı. Yarışta hatalı çıkış gibi çeşitli nedenler ile defalarca uyarılan Nagihan, en sonunda kendisini tutamadı. Yarış ekibinin kendisine haksızlık ettiğini iddia eden Nagihan, Survivor All Star 2022 yarışmasının hakem heyetine 3 dakika boyunca aralıksız bir şekilde sitem etti. Nagihan’ın siteminin ekranlara yansıması ise, diğer yarışmacıları da yeni polemiğin içerisine çekti. Öte yandan Survivor All Star 2022 yarışmasının izleyenleri Nagihan’ı bu konuda yalnız bırakmadı.

Nagihan’a Yapılan Uyarılar, Sosyal Medyayı Karıştırdı

İlgi uyandıran bir yarışma programının neticelerinden biri olarak Survivor All Star 2022 yarışması, sadece televizyon izleyicisinin değil, sosyal medya kullanıcısının da dikkatini çekiyor ve gündemini oluşturuyor. Bu nedenle Survivor All Star 2022 yarışmasının her bir karesi sosyal medya kullanıcıları tarafından detaylıca incelenip olumlu ya da olumsuz eleştiriler eşliğinde sık sık sosyal medya platformlarından paylaşılıyor. Nagihan’ın Survivor All Star 2022 yarışması hakem ekibinden yediği uyarılar da şimdilerde sosyal medya kullanıcılarının gündemini oluşturuyor. Bu uyarıları çok abartılı bulan Nagihan destekçileri; “Yapım ekibi dalga geçiyor’’, “Şu kadına da bunu yapmazsın Acun Medya’’ ve “Nagihan’ı bir tek yerden yere vurmadıkları kalmış” yorumlarıyla Acun Medya ve Survivor All Star 2022 yarışmasına tepkilerini göstermeye devam ediyor.

İlgili Makaleler