Ekonomi

ON’a Gelen Herkes, Yaptığı Her Akaryakıt Alışverişinde Anında 100 TL İade Kazanıyor! Bu Fırsat Kaçmaz! Kampanya…

Yeni müşteri kazanmak için mayıs ayında da avantajlı kampanyalarına devam eden bankalardan arka arkaya dev kampanya açıklamaları geliyor. O açıklamalardan irini geçtiğimiz gün yapan ON isimli dijital bankacılık hizmeti ise, akaryakıt alışverişi yapan yeni banka müşterilerine 100 TL harcama iadesi yapıyor.

Bir dijital bankacılık hizmeti olarak karşımıza çıkan ON bankası, avantajlı hizmetlerini bu ay da sağlamaya devam ediyor. Belli bir tarihten sonra banka müşterisi olan vatandaşlara 100 TL akaryakıt harcaması iadesi gerçekleştiren ON isimli dijital bankacılık hizmeti, avantajlı alışveriş yapmayı sağlıyor. Öte yandan ON, kampanyasına ilişkin detaylı bir bilgilendirme metni yayınlayarak, kampanyasının kapsamını da açıklamış bulunuyor.

ON’lu Olan Akaryakıt Harcamalarının 100 TL’sini Geri Alıyor

Benzersiz bir akaryakıt kampanyası ile müşterilerini buluşturan ON isimli dijital bankacılık hizmeti, kampanya kapsamında görüntülü görüşme ile yeni banka müşterisi olduktan sonra Haziran ayının sonuna kadar ON Banka Kartı ile yapılacak toplamda 500 TL’lik akaryakıt harcamasına yine toplamda olmak şartıyla 100 TL iade veriyor. Yani ON’lu olan yeni banka müşterileri 500 TL’lik akaryakıtı sadece 400 TL’ye almış oluyor. Sadece yeni banka müşterisin özel bir kampanya hazırlamış olan ON isimli dijital bankacılık hizmeti, aynı zamanda kampanya şartlarını da açıklamış bulunuyor.

ON’un Kampanyasından Mevcut Müşteriler Yararlanamıyor

Kampanya kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan ON isimli dijital bankacılık hizmeti, kampanya kapsamında yalnızca 12 Mayıs 2022 ve sonrasında ilk defa hesap açan yeni banka müşterilerini yararlandırıyor. Yani mevcut ON müşterisi olan vatandaşlar, bu kampanya kapsamında iade kazanmıyor. Tüm akaryakıt istasyonları ile anlaşmaya varmış olan ON isimli dijital bankacılık hizmeti, herhangi bir kısıtlama olmaksızın tüm akaryakıt alımlarını kampanya kapsamında değerlendiriyor. Sadece müşteri bazlı bir kampanya oluşturmuş olan ON isimli dijital bankacılık hizmeti, her müşterisine bu kampanyadan maksimum 100 TL iade ediyor. Hak edilen iade tutarını yeni müşterisinin hesabına 5 Temmuz 2022 gün sonunda yani saat 23:59’da iade eden ON isimli dijital bankacılık hizmeti, bu tarihte açık bir banka hesabı olmasını da şart koşuyor.

İlgili Makaleler