Ekonomi

Emeklinin Yeni Adresi Garanti BBVA Oldu: Böyle Bir Promosyon Yok; Tamı Tamına 5 Bin TL Birden Verilecek! Tek Şart…

Emekli maaşı alanların yanı sıra emekli olan yakınlarının vefatından dolayı ölüm aylığı alan vatandaşların da yararlanabildiği emekli promosyonları, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bankalar arasında yapılan protokol kapsamında bu yıl da ödenmeye başlıyor. Bu yıl kendi bünyesine maaşını taşıyan vatandaşlara ödemelerini yapmaya başlayan bankalardan biri olan Garanti BBVA ise, yüksek emekli promosyonları için düğmeye basıyor.

Bankaların kendi bünyesinde maaş alan vatandaşlara üç yıla bir ödediği emekli promosyonları, maaş taşıma işleminin yapılması halindeyse üç yıllık tutar peşin olacak şekilde, taşıma işleminden sonra yatırılan ilk maaş ile birlikte vatandaşlara ödeniyor. Bu kapsamda bankaların vatandaşlara ödediği promosyon tutarları, vatandaşların maaş alacağı bankayı seçmesi durumunu ortaya çıkarıyor. Verdiği promosyon tutarları ile öne çıkan Garanti BBVA ise bu yıl 5 bin TL’ye varan promosyonlar veriyor.

Tek Şart Üç Yıl Boyunca Maaş Almak Oluyor

Diğer tüm bankalar gibi maaşını kendi bünyesinde alan vatandaşlara emekli promosyonları ödemesi yapan Garanti BBVA, 2022 yılında da bu promosyon ödemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda tek bir şart belirlemiş olan Garanti BBVA, emekli maaşını kendi kurumuna taşıyacak olan vatandaşların üç yıl boyunca bankasından maaş almasını taahhüt etmesini istiyor. Garanti BBVA’nın yüksek emekli promosyonlarından yararlanmak için ise vatandaşlar e-Devlet Kapısı içerisinden emekli maaşını sadece saniyeler içerisinde taşıtabiliyor. Aynı zamanda Garanti BBVA şubeleri, mobil ve internet bankacılığı sistemi ile telefon bankacılığı da emekli maaşını taşımak için vatandaşlara alternatif oluyor.

Garanti BBVA Promosyonları 5 Bin TL’yi Buluyor

Maaşa göre promosyon ödemesi gerçekleştiren Garanti BBVA, yaptığı açıklama göre, emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere 1.850 TL promosyon ödemesi yaparken, emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 2.350 TL promosyon ödemesi; emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 2.500 TL promosyon ödemesi yapıyor. Bunun yanı sıra sadece emekli müşterilerine özel olarak yeni bir referans kampanyası başlatmış olan Garanti BBVA, emekli yakınına getiren herkese her bir kişi için 250 TL ödeme yapıyor. Bu kapsamda 10 kişiye referans olmaya izin veren Garanti BBVA, 2.500 TL’ye varan ek bir promosyon da bu kampanya üzerinden kazandırıyor.

İlgili Makaleler