Gündem

Sıfır Araç Zammı Öncesi Opel’den Vatandaşa Kıyak Niteliğinde Bir Kampanya Geldi: Yüzde 0 Faiz, Üstelik 100 Bin TL Peşin!

Sıfır araç piyasasında bir süredir devam eden krizler, her koşulda araç fiyatlarını etkilemeye ve vatandaşların da sıfır araç alma hayaline her gün bir adım daha uzaklaşmaya başlamasına neden oluyor. Özellikle pandemi günlerinden bu yana yaşanmaya başlamış olan çip krizin giderek daha da büyümesi, sıfır araçların her ay fiyatına enflasyona ek parça maliyetinin de eklenmesini sağlıyor. Hal böyle olunca otomobil üreticileri olan dev markalar, sık sık kampanyalar düzenliyor.

Sıfır araç piyasasındaki durgunluğu gidermek ve bu durgunluktan kendi ürettiği araçların satışlarının düşünü engellemek için bahar kampanyaları ile müşterilerini buluşturmayı sürdüren Opel, yeni bir kampanya ile müşterilerini karşısına çıkıyor. Sıfır araç alacak olan vatandaşlara yüzde 0’dan krediler sağlayan Opel, bu kredilerde sunduğu taksiler sayesinde geri ödemeleri de oldukça kolay hale getirmiş bulunuyor.

Opel, Yüzde 0’dan Taşıt Kredisi Veriyor

Mayıs ayı boyunca Mokka modellerinde krediler ile müşterilerini destekleyecek olan Opel, 100.000 TL’ye kadar üst limit ile taşıt kredisi veriyor. Bu kapsamda sadece Mokka seçeneklerinde bunu sağlayan Opel, verdiği taşıt kredilerini ise 12 aya kadar taksitlendirebiliyor. Öte yandan Opel’in en çok beğenilen modeli olan Opel Mokka, 3 silindirli 1.2L turbo benzinli motor gücüyle tam bir performansa odaklı araçlar arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra performans odaklı motoru ile 130 bg güç ve 230 Nm tork üreten Opel Mokka, 8 ileri tam otomatik şanzıman sunuyor. Yakıt tüketiminde de oldukça avantaj sağlayan Opel Mokka, 0’dan 100 km’ye ise 9.2 saniyede çıkıyor.

Opel Yeni Mokka Sıfır Araç Fiyat Listesi Dudak Uçuklatıyor

Çip krizinin yanı sıra yedek parça tedarikinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle de sık sık zamlanan otomobillere bir de Türkiye’de enflasyon farkı ve ÖTV yansıyor. Bu kapsamda Mayıs 2022 fiyatlarını belirlemiş olan Opel’in Yeni Mokka serisinin fiyatları resmen dudak uçuklatıyor. Opel’in yayınladığı fiyat listesine göre, Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Elegance Benzin Otomatik donanımı 703.900 TL’den satılıyorken; Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 GS Line Benzin Otomatik donanımı ise 744.900 TL’den satışa çıkarılmış bulunuyor. Öte yandan Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Ultimate Benzin Otomatik donanımı ise, bu ay itibariyle 795.900 TL’ye ulaşıyor.

İlgili Makaleler