Ekonomi

Kamu Bankaları Devrede; Her İhtiyaca Uygun Destek Verilecek! Sadece Başvuru Yapan Vatandaşlara Ödenecek! 15 Bin TL Ödeme İçin…

Vatandaşların nakit ihtiyacının her geçen gün artmaya başladığı şu günlerde sık sık gündeme gelen konulardan biri de destek ödemeleri veya devlet faizi desteği sağlayan krediler oluyor. Giderek yükselen enflasyona bağlı olarak artan yaşam pahalılığına karşı devreye giren kamu bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası ise, vatandaşların beklediği müjdeyi nihayet veriyor.

Bir kamu bankası olma sorumluluğu ile politikalarını ve faiz oranlarını belirleyen Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, her dönem avantajlı hizmet sunan bankalar arasındaki yerini koruyor. Bu kapsamda özellikle ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını dibe çekmiş olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, mayıs ayının en avantajlı kredi paketlerini vatandaşlara sunmaya başlamış bulunuyor.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası Düşük Faizli Kredi Veriyor

Düşük faizli krediler ile yaşam pahalılığına karşı her geçen gün daha zorlu bir mücadele vermeye başlamış olan vatandaşları desteklemeye devam eden Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, şimdi de de piyasanın en uygun faizli kredilerini sağlıyor. Bu kapsamda eğitimden sağlığa; tadilattan borç ödemeye kadar pek çok alanda kullanılabilecek olan kredi paketleri hazırlamış olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, bu kredilerin faiz oranlarını yalnızca yüzde 1,55’ten başlatıyor. Bunun yanı sıra taksitlendirmeler konusunda tutara göre değişmekle birlikte azami 36 ay vade sağlayan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, esnek geri ödeme planlarıyla da vatandaşları destekliyor. Üstelik Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, geri ödemelerde üç ay ödeme erteleme seçeneği de sağlıyor.

Şubelerden Başvuru Yapma Şartı Aranıyor

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası’ndan çekilecek olan düşük faizli krediden yararlanabilmek için vatandaşların bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu kapsama Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, 18 yaşını geçen ve düzenli geliri olan vatandaşlara kredi veriyor. Aynı zamanda kredi notu şartı da arayan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, kredi notu 1200 ve üzeri olan vatandaşlara kredi kullanma olanağı tanıyor. Ayrıca Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası’nın düşük faizli 15 bin TL’lik üst limitli kredisinden yararlanabilmek için T.C. kimlik kartı ile en yakın Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası şubesine başvuru yapmak gerekiyor.

İlgili Makaleler