Magazin

Serenay Sarıkaya, Zor Günleri Ardında Bıraktı; Şimdi Önüne Bakıyor! İlk Paylaşım Geldi: “Maşallah, Bu Ne Güzellik!”

Netflix dijital yayın platformundan yayınlanmak üzere çekiliş olan Şahmeran’ın başrolünü Burak Deniz ile paylaşan Serenay Sarıkaya, ara verdiği dizi piyasasına yeniden dönmek için çekimlerini tamamladı. Adana’da gerçekleştirilen çekimlerin ardından yeniden İstanbul’a dönen Serenay Sarıkaya, yaşadığı saldırının etkisini üzerinden atmaya başladı.

İçinde bulunduğu otomobilin tekmelenmesiyle birlikte adeta şoke uğrayan ve takıntılı hayranı tarafından zor anlar yaşatılan Serenay Sarıkaya, zor günleri ardında bırakmaya başladı. Geçtiğimiz gün bir fotoğraf paylaşan Serenay Sarıkaya, görüntüsü ve parıltısıyla da bunu kanıtladı.

Serenay Sarıkaya Zor Günler Geçirdi

takıntılı hayranı T.D tarafından otomobili tekmeliğinde esnada aracın içinde olması nedeniyle olaydan bir hayli etkilenen Serenay Sarıkaya, avukatı İsmail Filiz aracılığıyla Etiler Karakolu’na gidip olaya dahli olan saldırgandan şikayetçi olmuş ve kişi hakkında iki aylık uzaklaştırma talebinde bulunmuştu. Konuyla ilgili yaşadıkları anlatan bir paylaşım da yaparak hayranlarına açıklama da bulunan Serenay Sarıkaya, yaptığı açıklamada; “Bu şahsın beni ısrarlı bir şekilde takip etmesi, ölümle tehdit etmesi ve en sonunda ikametimin önüne gelip aracıma zarar vermesi can güvenliğim açısından beni çok tedirgin etmektedir. Şüphelinin beni takıntı haline getirdiğini düşünmekteyim. Şüpheli, psikolojimi altüst etti. Canıma kast etmesi düşüncesiyle iş hayatımın durmasına ve dışarı dahi çıkamaz hale gelmeme sebep olan şüpheliden şikayetçiyim” ifadelerini kullanmıştı. Akıl hastası olduğu iddia edilen T.D. ise, verdiği ifadede; “Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum” diyerek, herkesi şoke etmişti. İkili arasındaki dava süreci devam ederken bir hayli zor günler geçiren Serenay Sarıkaya, toparlamaya başladı.

Serenay Sarıkaya Kötü Günleri Geride Bıraktı

Yaşadığı olayın ardından kendisini yeni projelere veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Şahmeran isimli dizininin ardından reklam yüzü olduğu markalar ile de yeni reklam filmlerine imza atmaya başladı. Geçtiğimiz gün bir ödül törenine katılmak için hazırlanan Serenay Sarıkaya, hazırlandıktan sonra seçtiği kombini takipçilerinin beğenisine sunmak için kamera karşısına geçti. Altında şortu ve üzerindeki blazer ceketi ile takipçileri tarafından oldukça tarz bulunan Serenay Sarıkaya, içindeki bluzu ile de takipçilerinden tam not almayı başardı. Serenay Sarıkaya’nın; “Hazırım” alt notu ile paylaştığı fotoğrafa sadece dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

İlgili Makaleler