Gündem

Resmi Gazete’de Bugün Yayımlandı: Artık, Araba ve Evin en Ucuzu BİM’de Satılacak! Satışlar Çok Yakında Başlayacak…

Bir süredir sürekli olarak yükselen gayrimenkul ve otomobil fiyatları, vatandaşların her geçen gün mülk ve mal edinmesinden uzaklaşmasına neden oluyorken; ihaleli satıştan katılım esasına uygun satın almaya kadar pek çok yöntem vatandaşın ilgisini çekmeye başladı. Konut ve araba satışlarında alternatifler günden güne artmaya devam ederken; vatandaşa uygun fiyatlı satış alanı oluşturacak bir hamle de BİM’den geldi.

Şimdiye dek piyasa fiyatının altında beyaz eşya ve mobilya satışı ile öne çıkan zincir marketlerinden biri olan BİM, elektronik eşyada da uygun fiyatlar sunarak, müşteri kitlesini artırmayı başardı. Gıda sektöründe başlamasına rağmen, verdiği hizmetleri her geçen gün artıran ve çoğaltan BİM, bu kez de konut ve araba satışı yapmaya başlayacağını duyurdu.

BİM, Konut ve Araba Satışına Başlıyor

Bugün Resmi Gazete’de yeni bir ilan veren BİM marketler zinciri, konut ve otomobil satışı gerçekleştireceğini açıkladı. Uygun fiyatlı konut ve otomobil satışı gerçekleştirmesi beklenen BİM Marketler Anonim Şirketi’nin Ticaret Sicil Gazetesi’nde verdiği ilan doğrultusunda; BİM’in mevzuata uymak şartı ile UTV, midibüs, otomobil, ATV, elektrikli bisiklet ve minibüs satışına ilişkin izin aldığı öğrenildi. Satışları hem kendi çatısı altından yani mağazalarından hem de e-Ticaret yolu ile gerçekleştireceğini açıklamış olan BİM Marketler Anonim Şirketi’nin önümüzdeki günlerde konuyla ilgili ilk hamlesini de yapacağı açıklandı. Öte yandan BİM Marketler Anonim Şirketi’nin yapacağı konut ve otomobil satışlarından alacağı komisyona ilişkin yasal bir düzenlenmenin de gerçekleştirildiği ilan ile birlikte ortaya çıktı.

Konut ve Arabalar BİM Kataloglarına Taşınıyor

Her hafta yayınladığı aktüel ürünler kataloğu ile her geçen vatandaşın ihtiyaçlarını gidermeye devam eden BİM, satışını gerçekleştireceğini duyurduğu konut ve otomobillerin de bir katalog olarak müşterilerine sunulacağını duyurdu. Bu sayede fiyatlardan önceden haberdar olacak olan vatandaşlar, bütçelerine uygun olan konut ve otomobilleri BİM aracılığıyla kolayla alma yoluna gidebileceği öğrenildi. Satışa ne zaman başlayacağını henüz belirtmemiş olan BİM’in önümüzdeki haftalarda harekete geçmesi beklenirken; diğer zincir marketlerin bu karar karşısındaki rekabeti nasıl sağlayacağı ya da bu alanda satışa başlayıp başlamayacağı ise henüz belli olmadı.

İlgili Makaleler