Ekonomi

Böylesi İlk Kez Yaşanıyor; Referans Olmak Kazanmak İçin Yetiyor! Hemen 500 TL Hesaba Geçecek; Başvurular Başladı! O Banka…

Türkiye’deki bankacılık sektörünün sık sık uyguladığı yöntemlerden biri olan kazandıran kampanyalar, 2022 yılında da devam ediyor. Kredi kartlarını kullananlara TL değerinde puan gibi hediyeler veren bankalar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında ise emeklilere ve SGK geliri olanlara promosyon vermeye başlamış bulunuyor. Bir promosyon ödemesini de referans kampanyası ile gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, müşterilerine 500 TL vaat ediyor.

Türkiye’nin en çok kazandıran bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, avantajlı hizmetlerine ve TL değerinde hediye MaxiPuanlar vermeye devam ediyor. Yeni bir kampanya ile müşterilerini buluşturmaya hazırlanan Türkiye İş Bankası, 30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanyası kapsamında 500 TL değerinde hediye Pazarama MaxiPuan vereceğini açıklamış bulunuyor.

Türkiye İş Bankası, Referansa 500 TL Veriyor

Kampanya kapsamında bir duyuru metni yayınlamış olan Türkiye İş Bankası, yayınladığı duyuru metninde; “Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak kişiye özel Referans Kodunu alan ve bu kodu paylaşarak SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emeklisi yakınlarına referans olan emekli maaş müşterilerine emekli maaşını İş Bankası’na taşıyıp 3 yıl için taahhüt veren her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere toplamda en fazla (2 yakını için) 500 TL Pazarama MaxiPuan kazan!” ifadelerine yer veriyor. Referans olunan kişini üç yıl süre ile Türkiye İş Bankası’na maaşını taşımasının ardından referans olan kişi referans kodunu Türkiye İş Bankası’na SMS ile göndererek, kampanyaya katılmış sayılıyor.

Kampanya 30 Haziran’a Kadar Devam Ediyor

SMS ile referans kodunu gönderen Türkiye İş Bankası emeklilerin iki referansına karşılık kazanabileceği 500 TL Pazarama MaxiPuanlar, referans verilen emeklinin Türkiye İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesini takip eden ay içerisinde referans kodu sahibinin açık ve kullanılabilir kartına yükleniyor. Bu Pazarama MaxiPuanlar için son kullanım tarihini de belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, puan yükleme tarihini takip eden 3. ayın sonuna kadar puanları harcamaya izin veriyor. 30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum puan olan 500 TL Pazarama MaxiPuanlar ise; Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformundan yapılan satın alma işlemlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Öte yandan bu puanlar yine Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformunda bulunan online alışverişler, market siparişleri, Yemek Sepeti, dijital kod satın almalar ve araçta ödeme yapmalar gibi amaçlar doğrultusunda da harcanabiliyor.

İlgili Makaleler