Magazin

Hamdi Alkan’ın Eski Eşi Şarkıcı Selen Görgüzel’den Beklenmedik Bir Hamle! Kimse Tanıyamadı; “Selen Ne Oldu Sana!”

2014 yılında dünya evine girdiği Hamdi Alkan’dan 8 yıl sonra boşanan Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan’ın avukatı tarafından açılan dava sonrası anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından herhangi bir açıklama yapmayan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, sessiz bir şekilde yollarını sadece 10 dakika süren mahkeme sonucu ayırmıştı. O ayrılığın ardından kendisini yenilenme sürecine sokan Selen Görgüzel’in yeni hali herkesi adeta şoke etti.

Yeni hali ile takipçilerinin karşısına çıkan Selen Görgüzel, boşama sonrası zor zamanlar geçirmiş, hatta boşanma davasının ardından Beykoz Adliyesi’nin önünde gözleri yaşlı bir şekilde görüntülenmişti. Eski eşi Hamdi Alkan tarafından teselli edilirken de kameralara yansıyan Selen Görgüzel ile oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın neden ayrıldığı hala bilinmezken, ikili arasındaki krizin ‘öpüşme sahnesi’ olduğu iddia edilmişti. Ayrılığın zorlu tarafını atlattığını yeni görüntüsü ile kanıtlayan Selen Görgüzel, yeni imajını paylaştı.

Selen Görgüzel’in Yeni Klibi Yolda

Ayrılığın ardından kalbini aşka kapamadığına ilişkin gerçekleştirdiği açıklamaları ile de dikkat çeken şarkıcı Selen Görgüzel, yeni çalışmalarına odaklamaya başladı. Abbas isimli şarkısı için düğmeye basan Selen Görgüzel, bu şarkıya klib çekmek için harekete geçti. Siyahi dansçıların yer aldığı klipte Selen Görgüzel yeni imajıyla dikkat çekerken; şarkını piyasada nasıl bir etki yaratacağı da merak ile beklenmeye başlandı. Öte yandan klibinden görüntüler paylaşan Selen Görgüzel’in yeni imajına gelen yorumlar ise, bir hayli ilginç bulundu.

Selen Görgüzel’in Yeni İmajı Beğenildi

Yeni şarkısı Abbas’ın klip çekimleri için sete giren Selen Görgüzel, setten görüntüleri takipçilerinin beğenisine sundu. Yeni imajının da böylelikle ortaya çıktığı Selen Görgüzel’i ilk etapta takipçileri tanıyamadı. 43 yaşındaki Selen Görgüzel’in gittiği imaj değişikliği kapsamında uzun saçlarını kısacık kestirdiği ve koyu renk olan saçlarını da platin sarıya boyattığı görüldü. Bu hali takipçilerinin dikkatini üzerine çeken Selen Görgüzel, iddialı pozları ile de beğenileri topladı. Selen Görgüzel’in imaj değişikliği takipçilerinden tam not alırken; ünlü şarkıcıya gelen yorumlar da bir hayli dikkat çekiciydi. Bazı sosyal medya kullanıcıları şarkıcı Selen Görgüzel’i tanıyamadığını belirtirken; bazı sosyal medya kullanıcıları ise ünlü şarkıcının fotoğrafının altına ‘Ayrılık yaramış’ gibi yorumları iliştirdi.

İlgili Makaleler