Ekonomi

Bedava Akaryakıt Alışverişi Hediye Edecek Bankalar Belli Oldu: O Banka Tam 500 TL Birden Hediye Ediyor! Kampanyaya Katılım Sınırlı…

Akaryakıt fiyatlarının günden güne arttığı Türkiye’de kampanyalarını bu sektör üzerine yoğunlaştırmaya başlamış olan bankalar her geçen gün avantajlı kampanyalarının sayılarını artırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda hem akaryakıt alışverişine indirim hem de akaryakıt alışverişine hediye TL veren bankalar, müşterilerinin bir sonraki akaryakıt alışverişlerinin bedavaya gelmesini sağlıyor.

Müşterilerine akaryakıt kampanyası konusunda oldukça cazip bir teklif götüren bankalardan biri olan ING Bank, Petrol Ofisi ile bir iş birliğine gitmiş bulunuyor. Gerçekleştirdiği bu iş birliği kapsamında banka müşterilerine 500 TL hediye eden ING Bank, aynı zamanda alınan akaryakıt alışverişinin 500 TL’sini de karşılamış oluyor. Kampanyayı kontenjanlı olarak belirlemiş olan ING Bank, sadece başvuru yapan ilk 5.000 kişiyi bu kampanyadan yararlandırıyor.

ING Bank, Petrol Ofisi’nden Yapılan Akaryakıt Alışverişlerine 500 TL Veriyor

Petrol Ofisi ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında benzin, motorin ya da LPG alımlarında 12 ay süresince her ay 500 TL harcama sözü veren ING kredi kartı sahipleri, gerçekleştirdiği ödemeleri Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapması halinde 500 TL kazanıyor. Sadece ING bireysek kredi kartı sahiplerine özel olan bu kampanyaya katılım şartı aranırken; katılımlar ING Mobil üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ING Mobil üzerinden ilgili kampanyayı bularak katılım sağlayabilecek olan banka müşterilerinin bu kampanya kapsamında 500 TL kazanabilmesi için acele etmesi gerekiyor. Zira kampanyadan sadece ING Mobil üzerinden başvuru yapacak olan banka müşterilerinin ilk 5.000’i yararlanabiliyor.

Mobil Ödeme Yapmak Zorunlu

Müşterisinin verdiği 12 aylık yakıt alışverişi sözünü takip eden ING Bank, kampanyaya katılım sağlandıktan sonraki ilk harcama sözünün yerine getirildiği ayı kampanyanın birinci ayı kabul ediyor. Ardından geçen 11 ayda yapılacak olan harcamaları takipte tutan ING Bank, harcama sözünün yerine getirilmemesi halinde kampanyaya katılım sağlanır sağlanmaz verdiği 500 TL’yi sözün tutulmadığı ayları dikkate alarak hesaplayıp, çıkan tutarı geri tahsil ediyor. Bu kapsamda harcamaların Petrol Ofisi istasyonlarından yapılmasını şart koşan ING Bank, ödemelerin ise muhakkak Petrol Ofisi Mobil Öde-Geç seçeneği ile yapılmasını istiyor. Aksi takdirde kampanyaya katılım sağlansa bile hediye olan 500 TL kazanılamıyor.

İlgili Makaleler