Gündem

Hükümetten Af Yasası Açıklaması: Yakın Zamanda Çıkacaktır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu af yasası konusuna dair açıklamalarda bulundu. Bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını hatırlatan Bakan Soylu Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmaları değerlendirdi. 

SÜLEYMAN SOYLU’DAN AF YASASI AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katılmış olduğu televizyon programı kapsamında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Bu konuda vatandaşların beklediği düzenlemeler arasında yer alan ceza indirimi konusuna değinen Bakan Soylu sürece dair bilgi verdi. 

Ceza indirimi konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı olduğunu hatırlatan Bakan Süleyman Soylu, Adalet Bakanlığı’nın önderliğinde çalışmaların önemli bir seviyeye geldiğini söyledi. TV100’de yer aldığıu program kapsamında konuyu el alan Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı. 

“Adalet Bakanlığının daha kapsamlı bir çalışması söz konusu. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın indirim konusunda açık talimatı var. Ona ait bir noktaya geldi. Zannediyorum yakın bir dönem içerisinde böyle bir ceza indirimle karşı karşıya kalınacak. Biraz çalışıldı. Son 1-2 haftada da tekrar bir değerlendirmeler yapıldı. Ancak Adalet Bakanlığı bu konuda hakikaten dört başı mamur, bizim de içinde olduğumuz bir çalışma gerçekleştiriyor. Patronajı Adalet Bakanlığında. İnanıyorum ki yakın bir zamanda ortaya çıkacaktır.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir