Magazin

Hasan Can Kaya, İbrahim Selim’e Konuk Oldu Ortalık Karıştı! Program Yayından Kalktı! O Tavrı Görenler “Yok Artık” Dedi

Sevilen bir format ile seyircisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu ve sunucu İbrahim Selim, bir süredir hazırlayıp sunduğu İbrahim Selim ile Bu Gece formatı ile çok beğenildi. Her hafta ünlü bir ismi konuk eden İbrahim Selim, bu haftaki bölümünde Exxen dijital yayın platformundan program yapan Hasan Can Kaya’yı konuk edecekti. Ancak, programın yayınlanmaması İbrahim Selim ile Bu Gece izleyicisinin dikkatini çekti.

Dijital platformların popüler iki ismi olan İbrahim Selim ile Hasan Can Kaya, bu hafta İbrahim Selim ile Bu Gece programında bir araya gelecekti. Komedi seyircisinin büyük bir merak ile beklediği bu buluşma gerçekleşti. Buluşmanın fotoğraflarının da yayınlanmasının ardından komedi seyircisi, İbrahim Selim ile Bu Gece programının Hasan Can Kaya’nın konuk olduğu bölümünü beklemeye başladı. Ancak, programın ani bir karar ile yayından kaldırılmış olması herkesi şaşırttı.

İbrahim Selim ile Bu Gece’nin Hasan Can Bölümü Yayınlanmadı

Leman Kültür’de gerçekleştirdiği stand-up gösterileri ile popüler hale gelmeye başlamış olan Hasan Can Kaya, 2019 yılında yaptığı gösteriyi başka bir formata evirerek, Youtube platformuna taşımıştı. Bu sayede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya, Exxen dijital yayın paltformunun yayına başlaması ile birlikte Konuşanlar isimli programını dijital platforma taşımıştı. Konukları ile girdiği diyaloglar ile izleyicisini kahkaha boğar hale geldi. Başka bir komedi programı olan İbrahim Selim ile Bu Gece’ye konuk olacak olan Hasan Can Kaya, İbrahim Selim ile bir araya geldi ve programın çekimleri gerçekleştirildi. Öyle ki, programın tanıtım fragmanı ve fotoğrafları da yayınlanmıştı. Ancak, programın kendisi yayınlanmadı. İddiaya göre programın yayından kaldırılmasının sebebi, Hasan Can Kaya’nın çekim esnasında formatın aksine davranışlar sergilemesi ve izleyiciler ile diyaloğa girmesi oldu.

İbrahim Selim ile Bu Gece’nin Konuğu Esra Ruşan Oldu

Her hafta bir ünlü ismi konuk edip, ünlü isimlerden itiraflar olan İbrahim Selim ile Bu Gece programının bu haftaki konuğu Hasan Can Kaya’ydı. O programın yayınlanmamasının ardından İbrahim Selim ile Bu Gece programının yeni konuğu Esra Ruşan oldu. Hasan Can Kaya izleyicisi ise, bu duruma sosyal medya platformlarından tepki verdi.

İlgili Makaleler