Magazin

O Hatayı Yaptı, Berfu Yenenler Bitti! Takipçilerinden Tepki Üstüne Tepki Yağıyor! “Bu Güzel Kadın Bu Güzel Fizik Nasıl Böyle Kötü Gözükebilir”

Medyanın yakından takip ettiği çiftler arasında yer alan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, Miss Turkey 2021 final gecesinin sunuculuğunu üstlenmesi ile gündeme damga vurmuştu. Sunuculuğunu üstlendikleri gecede girdileri çocuk muhabbeti ile herkesin dikkatini çeken Eser ve Berfu Yenenler çifti bu kez bir paylaşım ile gündeme geldi.

Miss Turkey 2021 final gecesinin sunumu esnasında Eser Yenenler eşine, “Bırak ben sunayım istersen” deyince Berfu Yenenler’in; “Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor” cümlesi geceye damgasını vurmuştu. Olay açıklamaların insanı olan Berfu Yenenler’den yine olay yaratacak bir paylaşım geldi.

Berfu Yenenler’den Tulumlu Paylaşım Geldi

Miss Turkey 2015 4’üncüsü olduktan sonra popüler hale gelmeye başlamış olan Berfu Yenenler, şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile gündem olmaya başladı. Ailesinin yaşamından kareler çekerek takipçileriyle paylaşan Berfu Yenenler, Eser Yenenler ile evlendikten sonra dünyaya getirdiği Kuzey ve Mete adındaki iki oğlunu da sık sık takipçileri ile paylaşmaya başladı. Her videosu ile olay yaratan ve pek çok polemiği de beraberinde getiren Berfu Yenenler, takipçilerinin beğenisine bu kez kendisine ait olan bir fotoğrafı sundu. Kırmızı tulumu ile oldukça iddialı pozlar veren Berfu Yenenler’in verdiği pozlar Instagram’ı adeta sallarken, ünlü isim fotoğrafın altına ise; kendisini sürekli eleştiren takipçilerini de ti’ye alarak “Anasın sen ana” notunu düştü. Ancak bu not, Berfu Yenenler’i eleştirilerden kurtaramadı.

Berfu Yenenler’in Paylaşımına Yorum Yağdı

Çektiği sosyal medya videoları ile adeta bir fenomene dönüşmüş olan Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler’in son paylaşımı sosyal medya platformlarında adeta bir bomba etkisi yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının kötü yorumlar yağdırdığı Berfu Yenenler’in fotoğrafının adeta linç yemesinin sebebi ise, ünlü ismin kullandığı iddia edilen filtreler oldu. Filtreleri fazla kullanması nedeniyle takipçilerinden eleştiri alan Berfu Yenenler’in fotoğrafına yapılan; “Faceup fazla kaçınca göz şaşı olmuş, yapmayın bunu kendinize”, “Bu güzel kadın bu güzel fizik nasıl böyle kötü gözükebilir”, “Hiç ahlaki algılanmasın ama estetik değil”, “Buket Aydın olmuşsun” ve “Dudak Eser abinin mi?” gibi yorumlar dikkat çekici bulundu. Öte yandan bazı Berfu Yenenler takipçileri, ünlü ismin filtreli halini de çok beğendi.

İlgili Makaleler