Magazin

MasterChef Dilara Evleniyor; Sevgilisini Görenler Şaştı Kaldı! Herkes Sergen’i Bekliyordu, Bambaşka Biri Çıktı! Hem De Yine MasterChef’ten…

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma formatlarından biri olan MasterChef Türkiye, TV8 ekranlarındaki yerini en son 2021 sezonu ile almıştı. Son dönemlerin en iddialı yarışmalarına ev sahipliği yapan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, Eren Kaşıkçı’nın şampiyonluğu ile son bulmasına rağmen şampiyon dışında pek çok ismin de popüler hale gelmesini sağladı. O isimlerden biri olan Dilara Başaran ise, evlilik hazırlığı içerisinde olduğu isim ile herkesi adeta şoke etti.

Yarışmadaki tavırları ile herkesin dikkatini çeken isimlerden biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Dilara Başaran, yemek alanındaki yetenekleri ile adından sıkça söz ettirmişti. Yarışmadaki performansı ve girdiği polemiklerin yanı sıra özel yaşamı ile de gündem olan isimlerden biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Dilara Başaran, aşk yaşamında herkesi şaşırtacak adımlar attı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından biriyle birlikte olduğu öğrenilen Dilara Başaran’ın sevgilisinin Sergen Özen olmaması ise, herkesi şaşırttı.

Bir Dönem Sergen Özen ile Anılmıştı

Sahip olduğu Trakya şivesi ile dikkatleri üzerine çeken Sergen Özen, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına damga vuran isimlerden biri olmuştu. MasterChef Türkiye 2021 yarışması boyunca Tekirdağlı olan Dilara Başaran ile yakınlığıyla gündeme gelen Sergen Özen, Dilara Başaran ile aşk yaşadığı iddiaları ile de anılmaya başlanmıştı. Hem Dilara Başaran’ın hem de Sergen Özen’in reddettiği aşk iddiaları iki ismin de “Arkadaşız” açıklamaları ile tarihe karışmıştı. O açıklamaların ardından Dilara Başaran’ın başka bir MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı ile arkadaş kalamadığı iddia edildi.

Dilara Başaran’ın Aşkı Başka Bir MasterChef Türkiye 2021 Yarışmacısı Çıktı

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasından sonra aynı dönem yarıştığı Tahsin Küçük ile çok sık bir araya gelmeye başlayan Dilara Başaran, bu buluşmalardan fotoğraflar da yayınlamaya başladı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının izleyenlerinin yeni bir aşk olarak yorumladığı bu durum ile ilgili gelen kulis bilgiler ise, iki ismin evlilik hazırlığı içerisine girdiği yönünde oldu. Konuyla ilgili açıklama yapmayan MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları Dilara Başaran ve Tahsin Küçük, henüz evleneceklerini doğrulamadı. Öte yandan TV8 yarışmalarında tanışan pek çok isim, ilişkilerini evlilik ile noktaladığı için MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının izleyicileri bu aşka destek olmaya çoktan başladı.

İlgili Makaleler