Ekonomi

O Banka Türkiye’de Bir İlke İmza Atıyor: Cumartesi Günleri De Çalışacak! Müşterilerine Duyurdu; Yenilik O Şubeden Tüm Türkiye’ye Yayılacak!

Bankacılık faaliyetlerinin her geçen gün gelişmeye devam ettiği Türkiye’de son zamanlarda özellikle internet ve mobil gibi dijital bankacılık hizmetleri giderek daha yaygın bir şekilde kullanılmaya başlamış bulunuyor. Bu konuda diğer bankalara fark yaratacak ve Türkiye’de bir ilk olacak yeni bir uygulamaya geçiş yapmaya hazırlanan Yapı Kredi Bankası, dijital bankacılık sistemini değil, fiziki bankacılık sistemini etkileyecek bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Yaptığı yenilikler ile müşterilerinin onayını almayı başaran bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, geliştirmiş olduğu dijital bankacılık sisteminin yanı sıra fiziki bankacılık hizmetlerinden de her vatandaşın yararlanabilmesi için yeni bir karar almış bulunuyor. Bu karar ile birlikte Türkiye’de bir ilke imza atacak olan Yapı Kredi Bankası, cumartesi günleri de çalışmaya başlıyor.

Cumartesi Günleri Yapı Kredi Bankası Açık Olacak

Özellikle çalışan vatandaşların hafta ii fiziki banka şubelerinden yararlanamıyor oluşundan yola çıkarak yeni bir uygulamaya geçmeye hazırlanan Yapı Kredi Bankası, diğer bankalara öncülük edebilecek bir pilot uygulamayı devreye sokmaya hazırlanıyor. Normalde hafta içi her gün saat 09.00’dan 17.00’a kadar hizmet veren Yapı Kredi Bankası şubesi, hazırlıkların tamamlanmasının ardından cumartesi günleri de hizmet vermeye başlayacağı öğrenilmiş bulunuyor. Bu kapsamda tek bir pilot bölge uygulaması ile hayata yeni mesai saatini geçirecek olan Yapı Kredi Bankası, şu an için hazırlıklarını İstanbul ilinin Şaşkınbakkal şubesinde sürdürüyor. Bu uygulamanın hayata geçirilmesiyle birlikte Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul ilinde yer alan Şaşkınbakkal Şubesi’nde bankanın cumartesi günü saat 10.00 ile 17.00 arasında vatandaşlara hizmet vereceği öğrenilmiş bulunuyor.

Diğer Şubelere De Uygulanacak

Şimdilik sadece Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul ilinde yer alan Şaşkınbakkal Şubesi’nde uygulanacak olan hafta sonu çalışma uygulamasının istenilen ilgiyi görmesi halinde diğer şubelere de taşınması bekleniyor. Pilot uygulamaya vatandaşların gösterdiği ilginin yeterli seviyeyi göstermesi halinde tüm Türkiye’ye yavaş yavaş cumartesi çalışma uygulamasını yayacak olan Yapı Kredi Bankası, konuyla ilgili diğer şubelerinde de çalışmalarının başladığını belirtiyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından pilot bölgede faaliyete geçecek olan cumartesi mesaisinin diğer bankalar tarafından kullanılıp kullanılmayacağı ise, henüz bilinmiyor.

İlgili Makaleler