Magazin

Survivor Burcu’dan Herkesi Şoke Eden Paylaşım Geldi! “Makbule Delirecek!” Elenir Elenmez Mert Öcal’a Koştu; Olanlar Oldu…

Survivor All Star 2022 yarışmasına aşkları ile damga vuran Sude Burcu ve Mert Öcal’ın ilişkilerinin yarışmadan sonra da devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Sude Burcu’nun Survivor All Star 2022 yarışmasından elenmesinin ardından merakla takip edilen ilişkiye yönelik yarışmanın izleyicilerinin sorduğu tüm sorular yanıt buldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı olan Survivor All Star 2022 yarışmasından geçtiğimiz hafta elenen Sude Mert ile yarışmadan geçtiğimiz aylarda elenen Mert Öcal ile aşk yaşamaya başlamıştı. Elenir elenmez soluğu sevgilisinin yanında alan Sude Burcu, ilk romantik paylaşımını gerçekleştirdi.

Milyonların Önünde Mert Öcal’ı Sevdiğini Açıklamıştı

Survivor All Star 2022 yarışmasında rakip takımlarda yer alan Mert Öcal ve Sude Burcu, aşk yaşamaya başladığını itiraf etmişti. Yarışmadan önce de birlikte oldukları öğrenilen Sude Burcu ve Mert Öcal’ın çiftinin aşk yaşadığı Evrim Keklik’in gözlemleri sayesinde ortaya çıkmıştı. Sude Burcu ve Mert Öcal’a; “Aranızda bir şey mi var?” diye soran Evrim Keklikler’in sorusu ile başlayan aşk dedikodularına Nisa Bölükbaşı’nın itirafı eklenince, Mert Öcal’ın Survivor All Star 2022 yarışmasına katıldığında Survivor eski yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu ile de birlikte olduğu öğrenilmişti. Bu aşk üçgeni Survivor All Star 2022 yarışmasına damga vururken, Sude Burcu’nun milyonların önünde Met Öcal için Nisa Bölükbaşı’na “Çok seviyorum” demesi hafızalara kazınmıştı. Önce Mert Öcal’ın, sonra ise Sude Burcu’nun elenmesiyle birlikte Survivor All Star 2022 aşkı, İstanbul’a taşındı.

Sude Burcu ile Mert Öcal Aşkı Devam Ediyor

Geçtiğimiz aylarda Survivor All Star 2022 yarışmasına veda eden Mert Öcal, elenirken; “Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var, Sude’nin arkamda kalması” açıklamasında bulunmuş ve sevgilisini ağlatmıştı. Geçtiğimiz hafta elenen Sude Burcu ise, Mert Öcal’ın elenmesini; “Tabii ki çok üzgünüm. Onun adını duyduğum zaman ruhum çekilmiş gibi hissettim. İçimde bir birikmişlik hissediyorum, onun çok büyük etkisi var. Yaklaşık bir haftadır duygusal çöküş yaşıyorum ailemle alakalı. Berna Keklikler gitti, Mert gitti. Burası giderek zor bir yer olmaya başladı” ifadeleriyle değerlendirmişti. Kendi elenmesini ise, “Hissetmiştim” sözleri ile değerlendiren Sude Burcu, Survivor All Star 2022 yarışmasından ayrılır ayrılmaz soluğu Mert Öcal’ın yanında aldı. Birlikte tatile çıkan Mert Öcal ve Sude Burcu çifti, yan yana çekildikleri fotoğrafı da takipçileri ile paylaştı. Sude Burcu’nun paylaştığı fotoğrafa kalp emojisi koyması ise, aşkın adadan sonra devam edip etmeyeceğine cevap olarak nitelendirildi.

İlgili Makaleler