Magazin

Psikolog Esra Ezmeci’ye Gelen Sorular Akıllara Durgunluk Verdi! “Kocamın Kardeşiyle İlişkim Var…” Cevabı Gören Küçük Dilini Yuttu!

FOX TV ekranlarının gündüz kuşağı programı olan Fulya ile Umudun Olsun yapımına psikolojik danışmanlık hizmeti veren Esra Ezmeci, bu programın ardından daha çok konuşulur hale geldi. Esra Ezmeci’nin sosyal medya hesabından yaptığı soru cevap etkinlikleri ise, herkesi bir hayli şaşırtmaya başladı.

Fulya ile Umudun Olsun programına katılan isimlere yardımcı olduğu gibi sosyal medya takipçilerine de yardımcı olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soru ve itiraflar ile dikkatleri bir kez üzerine çekmeyi başardı.

Esra Ezmeci Soru Cevap Etkinliklerine Devam Ediyor

Bir süredir Instagram hesabından soru cevap etkinliği gerçekleştiren ünlü psikolog Ezra Ezmeci, soru cevap etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Esra Ezmeci’ye gelen sorular, bir kez daha herkesin kanını dondururken; Esra Ezmeci’nin verdiği cevaplar, takipçilerinin bir kez daha onayını aldı. Esra Ezmeci’ye gelen sorulardan bu kez en çok konuşulanı ise; “Kocam cinsellikte palyaço maskesi takıyor. ‘Sevmiyorum palyaço’ diyorum anlamıyor” sorusu oldu. Bu soruya hem mesleki bakış açısı hem de samimi üslubu ile yanıt veren Esra Ezmeci ise; “Cinsellikte iki tarafında ortak isteği ve fantezileri olması önemli bir durum. Siz eşinize başka maske alabilirsiniz” dedi. Esra Ezmeci’ye gelen diğer sorular ise, akıllara durgunluk verecek cinstendi.

Esra Ezmeci’ye Gelen Sorular Herkesi Hayrete Düşürüyor

Takipçileri ile gerçekleştirdiği soru cevap etkinliği sırasında takipçilerinden gelen sorular kadar takipçilerinin itirafını da yayınlayan ünlü psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen; “Sevgilim benim bekaretime inanmıyor evlilik hayali kuruyorduk ne olur yardımcı olun” isyanına da aklı selim bir yanı verdi. Esra Ezmeci’ye bu soruya; “Böyle bir şeye inanmamak onun güvensizliği ile alakalı bir durum o yüzden bu konuda net olun ve size güvenmiyorsa ilişkinizin sağlam olmayacağını ve böyle bir evliliği zaten sizin istemeyeceğinizi söyleyin. Kendinizi suçlu hissedersiniz daha çok üzerinize gelecektir” ifadeleriyle cevapladı. Bir takipçisinin itirafı ile aynı durumu yaşayan kadınlara da ışık olan Esra Ezmeci, “Eşim eskort kadına gidiyorsa aldatma sayılır mı? Dava açabilir miyim?” sorusuna ise; “Tabi ki aldatma dava açabilirsiniz” yanıtını verdi. Öte yandan Esra Ezmeci’nin son soru cevap etkinliğine damga vuran ve adeta kan donduran asıl soru ise; “Kocamın kardeşiyle ilişkim var ve ben aşık oldum. Şimdi hamileyim, kafam çok karışık” itirafı oldu. Bu itirafa da oldukça soğukkanlı bir şekilde yaklaşan Esra Ezmeci; “Bunlar çok travmatik aile olaylarına sebebiyet verebilir” Lütfen dikkatli ve akıllıca davranın duygularına kapılmayın” dedi.

 

İlgili Makaleler