Personel Alımı

İlan Yayınlandı; Başvuru Tarihi Açıklandı: 34 Kamu Personeli Alınacak! O Üniversite Şartlarını Açıkladı; Hemşire, Mühendis, Büro Personeli Hepsi Alınıyor…

Sözleşmeli personel alımlarının giderek artmaya başladı yaz günlerinde bir işe alım ilanı da Medeniyet Üniversitesi’nden geldi. İş arayan vatandaşlar için konuyla ilgili Resmi Gazete’de bir ile yayımlayan Medeniyet Üniversitesi, pek çok farklı pozisyonda istihdam edilmek üzere 34 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı.

Kütüphaneciden büro personeline; mühendisten hemşireye kadar pek çok boş pozisyonunu doldurmak için toplu işe alım ilanı yayınlayan Medeniyet Üniversitesi, kadrolar ile ilgili genel ve özel şartlarına ilişkin gerekli bilgilendirmeyi de yayınladığı ilan içerisinde duyurdu.

Medeniyet Üniversitesi İşe Alım İlanı 2022

İstanbul’da bulunan Medeniyet Üniversitesi işe alacağı 34 personelin istihdam edileceği kadroları da yayınladığı ilan ile birlikte kamuoyuna duyurdu. Yayınlanan ilana göre işe alınacak olan 34 kişinin; 2’si hemşire, 4’ü teknisyen, 6’sı sağlık personeli, 13’ü büro personeli, 1’i kütüphaneci, 7’si ise mühendis olacak. Başvurular; 31 Mayıs 2022 tarihinden itibaren başlayacakken, 14 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecek. Üniversiteden yapılan bilgilendirmeye göre, başvurular sadece üniversitenin mesai saatleri içerisinde kabul edilecek.

Medeniyet Üniversitesi İşe Alım Şartları 2022

Pozisyona özel şartlar belirlemiş olan Medeniyet Üniversitesi, hemşirelerin lisans mezunu olmasını isterken, aynı zamanda yapılan son KPSS’den P93 puan grubundan en az 60 alması gerekliliğini şart koştu. Bunun yanı sıra sağlık meslek liselerinden mezun olan hemşirelerin de başvurularını kabul edecek olan Medeniyet Üniversitesi, bu adaylar için ise KPSS P94 türünden en az 60 ve üstü puan istediğini açıkladı. Sağlık teknikerleri için yükseköğretim kurumlarının laboranta veteriner sağlık ve veteriner sağlık teknikerliği ile radyoloji tıbbi görüntülenme ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olma şartını getiren Medeniyet Üniversitesi, bu pozisyon için deney hayvanları kullanım sertifikasına sahip olma şartını da ilana ekledi. Büro personelleri için lisans ve ön lisans olmak üzere iki ayrı alım yapacak olan Medeniyet Üniversitesi, KPSS P93 puan gruplarından 60 ve üstü puan alma şartını koydu. Yine KPSS P93 puan gruplarından 60 ve üstü puan istediği kütüphanecilik ve mühendislik için de belirli şartlar getiren Medeniyet Üniversitesi, yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olma şartını ilana ekledi.

İlgili Makaleler