Gündem

Katar Prensi’nin Eski Eşi Yatağında Ölü Bulundu! Eski Prenses Çocuklarının Eski Eşi Tarafından Cinsel İstismara Uğradığını İddia Etmişti! Şüpheli Ölüm Geniş Yankı Uyandırdı!

Katar Prensi Abdülaziz bin Halife Al Sani’nin eski eşi olan Kasia Gallanio, İspanya’nın Marbella şehrinde yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Eski Prenses Kasia Gallanio yakın zaman önce eski eşinin çocuklarına cinsel tacizlerde bulunduğunu açıklamıştı. Bu açıklamaların ardından Gallanio’nun yatağında ölü bulunması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Katar Prensi’nin Çocuklarına Cinsel Tacizde Bulunduğunu Açıklamıştı

Katar emirinin amcasının eski eşi olan Kasia Gallanio, Adülaziz bin Halife Al Sani’nin çocuklarına uygunsuz biçimde dokunduğunu iddia etmişti. Bu iddialardan kısa süre sonra ise İspanya’nın Marbella şehrindeki evinde ölü olarak bulundu.

2004 yılında tanışan çiftin evliliklerinden 3 çocuğu bulunuyordu. Boşanma süreci oldukça sancılı geçen çift sık sık gündeme geliyordu. Evinde ölü bulunan Polonya asıllı eski prensesin aşırı dozda uyuşturucu alması sebebi ile öldüğü açıklandı. Şüpheli ölümün ardındaki sır perdesi henüz aralanmadı.

Uyuşturucu Sorunu Yoktu

Lüks bir hayat yaşayan eski prensesin arkadaşları yaşanan bu olay sonrasında açıklamalar yaptı. Gallanio’nın asla uyuşturucu kullanmadığını ve ölü bulunmasının çok şüpheli olduğunu söylediler. Yetkililerin yürüttüğü soruşturmanın derinleştirilmesini talep ettiler.

Yaptığı açıklamaların ardından yatağında ölü olarak bulunan Gallanio’nun vücudunun hiçbir yerinde fiziksel bir şiddetin izine rastlanmadığı açıklandı.

Lüks İçinde Yaşayan Gallanio, Instagram’da Çok Aktifti

Marbella şehrindeki evinde ölü olarak bulunan Kasia Gallanio, başta Instagram olmak üzere sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanıyordu. Kızları ile birlikte pek çok paylaşım yapıyordu.

Kasia Gallanio’nun Katar Prensi’ne yönelik çocuk tacizi suçlamaları, Katarlı yetkililer tarafından yalanlanmıştı.

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden biri olan El Pais’e göre, Gallanio’nun en küçük kızı annesine ulaşamayınca polise haber verdi. Daha sonrasında ise genç kadın yatağında cansız halde bulundu.

İlgili Makaleler