Gündem

THY’den TSK’ya Geçen Personellere Yılda Bir Maaş İkramiye

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, bünyelerinde çalışmakta olan pilotlardan Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine geçmek isteyecek olanlara sağlanacak imkanları açıkladı.

Bu kapsamda bu pilotlara yılda bir maaş ikramiye verileceğini açıklayan İlker Aycı açıklamalarında ayrıca bu pilotların geçiş masraflarının THY tarafından karşılanacağını duyurdu. 

THY’DEN TSK’YA GEÇEN PERSONELLERE İKRAMİYE

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği yapmış olduğu basın açıklamasında Pilotlukta Zorunlu Hizmet Çalıştayı’nın düzenlendiğini duyurdu. THY bu çalıştayın ürkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) tarafından İstanbul’da organize edildiğini açıkladı.

Burada çalıştaya katılan isimlerden birisi de THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı oldu. İlker Aycı burada yapmış olduğu konuşmasında THY’den TKS’ya geçecek personeller için şu ifadeleri kullandı.

”TSK’ya dönecek olan THY pilot ve ailelerinin yatarak tedavi masraflarının şirketimiz tarafından karşılanması talimatını verdim. Bu süreçte yeni evine taşınmak için masrafta bulunacak pilotlarımıza 10 bin lira taşınma desteği ödemesi yapacağız ve çalışan eşinizin iş durumu etkilenirse ortaklığımız bünyesinde veya iş birliği yaptığımız diğer şirketlerde istihdam sağlamak için elimizden gelen her şeyi yaparız. Maddi olarak da destekçiniziz. TSK bünyesine katılacak her pilotumuza her yıl bir maaş ikramiye vereceğiz”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir