Magazin

Ezgi Mola “Yallah Arabistan’a” Dedi; Tuğçe Kazaz, Harekete Geçti! İki Ünlü İsim Resmen Birbirine Düştü! “Neler Oluyor?”

2000 Elit Model Look yarışmasında ikinci, Miss Turkey 2001 yarışmasında ise birinci olduktan sonra podyumlarda boy göstermeye başlayan Tuğçe Kazaz, 2005 yılında Yorgos Seitaridis ile evlendikten sonra dinini değiştirmişti. Bu olay ile oldukça dikkat çeken Tuğçe Kazaz, 2008 yılında boşanmış ve sahip oldu İslamiyet inancına yeniden geri dönmüştü.

Müslüman olduktan sonra başını örtmesiyle de gündem olan eski manken Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz gün ilgi çekici açıklamalara imzasını attı. Şeriatı savunan açıklamalarıyla sosyal medya platformlarına damga vuran Tuğçe Kazaz’ı destekleyenler olduğu gibi eleştirenler de oldu. Tuğçe Kazaz’ı eleştiren isimlerden biri ise, ünlü oyuncu Ezgi Mola olunca ünlüler dünyasında bu kez “şeriat” polemiği başladı.

Tuğçe Kazaz’ın Şeriat Paylaşımına Ezgi Mola’dan Yanıt Geldi

Hristiyanlıktan sonra yeniden İslamiyet inancına geçen Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz günlerde şeriatı savunan bir açıklama gerçekleştirdi. Tuğçe Kazaz’ın konuyla ilgili paylaşımında ise; “Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz. Muhammed’in ahlakı, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez! Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil” ifadeleri yer almıştı. Toplumsal olaylara duyarlılık gösteren çıkışları ile bilinen ünlü oyuncu Ezgi Mola ise, Tuğçe Kazaz’ın paylaşımına yorumda bulundu. Ezgi Mola’nın Tuğçe Kazaz’a verdiği yanıtta; “Yallah Arabistan’a” ifadeleri yer aldı. İki ünlü ismi polemiğe çeken bu açıklamalara pek çok sosyal medya kullanıcısı da dahil oldu.

Tuğçe Kazaz’dan Yanıt Gecikmedi

Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın yanı sıra pek çok sosyal medya kullanıcısından da eleştiri alan Tuğçe Kazaz, Ezgi Mola’yı hedefine alınarak, kendisine yöneltilen “Yallah Arabistan” sözlerine yanıt verdi. Ünlü mankenin konuyla ilgili açıklamalarında ise; “Ezgi Mola bana ‘Yallah Arabistan’a’ demiş! Türkiye babanın çiftliği mi ki oraya buraya yol veriyorsun? Haddini bil, medya maymunluğuna devam et. Burası şehit kanlarıyla sulanarak vatan edilmiş Osmanlı bakiyesidir, sadece din düşmanlarının ülkesi değildir, bunu size öğreteceğiz” ifadeleri yer aldı.

İlgili Makaleler