Magazin

Cem Yılmaz İle Kerem Bürsin Bir Araya Geldi; Serenay Sarıkaya Çok Kızacak! “Serenay’la Olan Meselede Kaç Sene Geçti…”

Şimdilerde kariyerini hem yurtdışında hem de yurtiçinde sürdürür hale gelmiş olan Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün bir etkinliğe katıldı. Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi olan Kerem Bürsin, etkinlikte yine Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi olan Cem Yılmaz ile denk gelince ortaya ilginç bir tablo çıktı.

Arka arkaya Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Kerem Bürsin ve Cem Yılmaz’ın aralarının açık olduğu iddia ediliyordu. Bir etkinlikte denk gelen Kerem Bürsin ve Cem Yılmaz, konuya ilişkin iddialara yanıt verdi.

Kerem Bürsin ile Cem Yılmaz Sarmaş Dolaş Görüntülendi

Bir süredir Hande Erçel ile ayrılığının konuşulduğu ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçmişte dört yıl boyunca meslektaşı Serenay Sarıkaya’yla da aşk yaşamıştı. Ani bir karar ilişkilerini noktalayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin hayatlarına ayrı ayrı devam etme kararı almıştı. Bu ayrılığın ardından komedyen Cem Yılmaz ile birlikte olmaya başlayan Serenay Sarıkaya, kendisinden 18 yaş büyük olan ünlü komedyen ile kısa süreli bir aşk yaşamıştı. Kerem Bürsin ile olan ayrılıktan hemen sonra Cem Yılmaz’la aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya’nın iki ünlü ismin arasına girdiği de iddia edilmişti. Geçtiğimiz akşam bir etkinlikte denk gelen Kerem Bürsin ve Cem Yılmaz oldukça samimi görüntülendi. İkili birbiri ile sohbet ederken, Cem Yılmaz’ın Kerem Bürsin’in omzuna elini atması ise, dikkatlerden kaçmadı.

Kerem Bürsin Konuştu; “Serenay’la Olan Meselede Kaç Sene Geçti”

Etkinliğin gerçekleştirildiği mekanın çıkışında kendisini bekleyen basın mensupları ile sohbet eden Kerem Bürsin, Cem Yılmaz ile ilgili soruları da yanıtladı. Cem Yılmaz ile samimiyetinin ve pişti olmalarının kendisine sorulması üzerine konuya açıklık getiren Kerem Bürsin, ünlü komedyen ile ilgili; “Cem abiyle pişti mi olduk? Aramız çok iyi ve birbirimizi çok seviyoruz. Aramızda pişti olacak bir sıkıntımız yok. Serenay’la olan meselede kaç sene geçti” açıklamalarında bulundu. Ardından Kerem Bürsin’in aracında yer alan oyuncu Sümeyra Koç ile ilgili soruların sorulmasına kızan ünlü oyuncu, bu konuyla ilgiliyse; “Hanımefendinin eşi var isterseniz eşiyle de konuşun. Arkadaşlar lütfen. Arabada menajerim var ve onun oyuncusu. Sümeyra evli biri o yüzden boş yere spekülasyon yapmayın” dedi.

İlgili Makaleler