Magazin

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci Soru Cevap Etkinliği Yaptı; Yine Yer Yerinden Oynadı! “Kocam Ayrımcılık Olmasın Diye İkimizle Birlikte Yatıyor!”

FOX TV ekranlarından bu sezon yayın hayatına başlayan bir gündüz kuşağı programı olan Fulya ile Umudun Olsun programına psikolojik danışmanlık desteği veren psikolog Esra Ezmeci, programda gösterdiği anlayışlı tavrı ile programın seyircisinin gönlünde taht kurmuştu. Sadece programdaki destekçilerine değil, sosyal medyadaki takipçilerine de yol göstermeye karar veren Esra Ezmeci, soru cevap etkinliği yapmaya başladı.

Bir süredir gerçekleştirdiği soru cevap etkinliklerinde ortaya çıkan sorular ve itiraflar ile dikkatleri hep üzerinde tutan ünlü psikolog Esra Ezmeci, geçtiğimiz gün bir soru cevap etkinliği daha gerçekleştirdi. Instagram hesabından gerçekleştirdiği etkinlikte Esra Ezmeci’ye gelen soru ve cevaplar akıllara durgunluk verirken; ünlü ismin takipçilerine verdiği yanıtlar da bir hayli ilgi çekici bulundu.

Esra Ezmeci, “Fanteziler Önemli”

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam eden ünlü psikolog Esra Ezmeci, gerçekleştirdiği son soru cevap etkinliğinde de ilginç sorular ve itiraflar aldı. Aldığı soru ve itirafları kendi sosyal medya hesabının hikayeler kısmından paylaşan Esra Ezmeci, yaptığı paylaşımlardan birine verdiği cevap ile dikkat çekti. İlişkilerdeki fantezilerin önemine vurgu yapan bir cevap veren Esra Ezmeci, kendisine gelen; “Kocam cinsellikte palyaço maskesi takıyor. ‘Sevmiyorum palyaço’ diyorum anlamıyor” isyanına; “Cinsellikte iki tarafında ortak isteği ve fantezileri olması önemli bir durum. Siz eşinize başka maske alabilirsiniz” yanıtını verdi. Ardından Esra Ezmeci’ye gelen bir itiraf ise, akıllara resmen durgunluk verdi.

Ezmeci’ye “Kocam Ayrımcılık Olmasın Diye İkimizle Birlikte Yatıyor!” İtirafı Geldi

Takipçilerinden gelen sorulara uygun yanıtlar vererek, takipçilerinin yaşamına dokunmayı amaçlayan ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye son soru cevap etkinliğin de ilginç bir itiraf geldi. Kendisine gelen; “2. eş kuma olarak geldim ama kocam ayrımcılık olmasın diye ikimizle beraber yatıyor üzülüyorum” itirafını paylaşan Esra Ezmeci, bu konuda takipçisine destek olmayı da ihmal etmedi. Esra Ezmeci’nin bu itirafa verdiği yanıt ise; “Bu çok değersizleştiren bir durum. 2. eş olmayı kabul etmeniz bile yanlış. Hele aynı evde olmak. En azından şimdilik ayrı eve çıkın kendinizi güçlendirin ve bu durumdan uzaklaşın” şeklinde oldu.

İlgili Makaleler