Personel Alımı

Bu Kez Sıra Kızılay’da; Daimi İşçi Alımı Gerçekleştirecek! Başvurular 20 Haziran’a Kadar Devam Edecek! Başvuru Şartları…

İş arayan vatandaşların sıklıkla tercih ettiği kurum ve kuruluşlar arasında yer alan Kızılay, 2022 yılının ilk toplu işe alımını gerçekleştiriyor. Daha önce stajyer alımı yapmış olan Kızılay, bu kez kendi bünyesinde istihdam etmek üzere daimi işçi arayışı içerisine girmiş bulunuyor. Başvuruları 81 ilden kabul edecek olan Kızılay, personellerde arayacağı şartları da adaylar için açıklıyor.

Her ilden başvuru kabul edecek olan ve Türkiye’nin pek çok ilinde açık kadrosu bulunan Kızılay, bu ay içerisinde personel alımı yapacağını duyurmuş bulunuyor. Başvuru tarih aralığı ve müracaat adresi gibi detayları da yayınladığı işe alım ilanı aracılığıyla ilgililerine sunan Kızılay, başvuruları 20 Haziran 202 tarihine kadar kabul etmeye devam ediyor.

Kızılay İşe Alım Şartları 2022

Kendi bünyesinde istihdam edeceğini duyurduğu personellerinde belirli kriterlerde arayan Kızılay; planlama, organizasyon ve koordinasyon gelişmiş olan kişiler ile çalışmak istediğini açıklamış bulunuyor. Sözlü ve yazılı iletişim yönü kuvvetli olan adayları tercih edeceğini belirten Kızılay, mülakat ile alım gerçekleştiriyor. Adaylarda ileri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olma şartını arayan Kızılay, alacağı kişiyi yönetici asistanı olarak çalıştıracağını da açıklamış bulunuyor. Bu bağlamda söz konusu kişinin toplantı ve görüşmeleri organize etmesi şartını koyan Kızılay, aynı zamanda gider raporlarının düzenlenmesini ve ilgili makamlara gönderilmesini sağlayacak Microsoft Office araçlarına iyi bir hakimiyet şartının da yerine getirilmesini bekliyor. Personellerinde iyi bir zaman yönetimi becerisi isteyen Kızılay, aynı zamanda yazıcı ile faks makineleri gibi ofis malzemelerini çalıştırabilmek şartını da koymuş bulunuyor. Bunun yanı sıra Kızılay, alacağı personellerde pozisyona uygun en az 5 yıl tecrübe de istiyor.

Kızılay İşe Alım İlanı Başvurusu 2022

Bugün yayınlanmış olan Türk Kızılay personel alım ilanı başvuruları başlamış bulunuyor. Başvuruları kendi resmi sitesinin kariyer bölümünden kabul edecek olan Kızılay, son başvuru tarihini de açıklamış bulunuyor. Kızılay’ın yayınladığı işe alım ilanına göre, iş başvuruları 20 Haziran 2022 tarihine kadar devam ediyor. Başvuruları sadece online olarak kabul edecek olan Kızılay, başvuruların bilhassa mesai saati bitimine kadar yapılmasının önemli olduğunu da belirtiyor.

İlgili Makaleler