Gündem

Son Dakika: ABD İstihbarat Verileri Sızdırıldı! Putin’in Büyük Sırrı Gün Işığına Çıktı! Raporun İçeriği Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşta 4. aya girildi. Günden güne can kayıplarının arttığı savaş devam ederken, ABD istihbarat raporları sızdırıldı ve Putin ile ilgili pek çok gizli kalmış gerçek su yüzüne çıktı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in emirleri doğrultusunda 24 Şubat’ta başlayan Ukrayna toprakları üzerindeki işgalci faaliyetler ülkenin doğu bölgelerinde hız kesmeden devam ediyor. Doğu bölgelerinde hakimiyet elde etmek isteyen iki ülkenin orduları arasında kanlı çatışmalar yaşanıyor.

Sağlık Durumu Pek Parlak Değil!

Savaşın baş sorumlusunun Vladimir Putin olduğu düşünülürken, Rus lider hakkında çarpıcı raporların yer aldığı ABD istihbarat verilerinin sızması gündeme bomba gibi düştü. Biri savunma istihbaratında diğer hava kuvvetlerinde yetkili iki isim tarafından açıklamalar yapıldı. Yetkililer istihbarat raporlarına erişim sağlayabildiklerini ve Putin’in sağlık durumunun pek iyi olmadığını söylediler.

Suikast Girişiminden Kurtulmuş

Rus liderin sağlık durumunun pek iyi olmamasının daha başka sonuçlar da doğurduğunu söyleyen istihbarat yetkilisi, Putin’in son dönemlerde iktidarı kaybetme korkusu sebebi ile paranoyaklaştığını ifade etti.

İstihbarat raporlarında, Vladimir Putin’in geçtiğimiz ay bir suikast girişiminden kurtulduğuna yönelik ciddi şüphelerinin yer aldığı söylendi.

İleri Derece Kanser Tedavisi Görüyor

Sızdırılan ABD istihbarat raporlarında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nisan ayı içerisinde ileri derecede kanser tedavisi gördüğü yer aldı. Özellikle ABD’li yetkililerin, Rus liderin sağlık durumu ile özellikle ilgilendiklerini söyleyen istihbarat yetkilileri, bu gizli kanser tedavisi raporunun üç ayrı kaynaktan doğrulandığını söylediler.

İstihbarat yetkililerin düşüncelerini göre, Putin’in rahatsızlığını her ne kadar dışarı yansıtmasa da iktidarının sonu çok yakın. Ayrıca Putin’e yakın olan kişilerin de bu sonun yakın olduğunu bildiğini eklediler.

İlgili Makaleler