Özel sektör İş İlanları

PTTCELL İş İlanı: En Az Lise Mezunu Danışman ve Temsilci Alımı Yapıyor

Bilindiği üzere PTTCELL, PTT’nin iştiraki olarak faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye geneli çeşitli merkezlerde birimleri bulunan kurum bu birimleri için personel alımları gerçekleştiriyor. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyurulan personel alım ilanlarına dair tüm ayrıntıları aşağıda sizlere aktarıyoruz. 

PTTCELL PERSONEL ALIM İLANI

PTTCELL tarafından yayımlanan personel alım ilanında firmanın İstanbul ve Bursa’da bulunan iki farklı birimine alım olacağı duyuruldu. İki farklı kadroda yapılacak alımlarda yer alan kadrolar şunlar;

* Satış Danışmanı

* Satış Temsilcisi

Bu kadrolar için yayımlanan ilanlarda adaylardan bazı koşullar talep edildi. Genel Başvuru Koşullarının yanında kurumun bu kadrolar için özel olarak belirlediği koşullardan oluşan şartları sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İLAN METNİNDE YER ALAN BAŞVURU ŞARTLARI

PTTCELL tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan bilgilere göre adayların öncelikle kurumun her adaydan talep ettiği başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Her kadro için ortak olan bu şartlar; Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak güvenlik soruşturma sonuçları olumlu olmak.

Bu Koşulların Dışında,

Bu başvuru şartlarının dışında adayların ayrıca sağlamaları gereken başvuru koşulları bulunuyor. Kadrolar için ayrı ayrı belilenen bu başvuru koşulları alımlar için belirleyici oluyor. 

Kadrolara göre belirlenen özel başvuru koşulları şunlar;

Kadrolar için kurum tarafından talep edilen eğitim şartını karşılamak, Alım yapılacak kadronun mesleki tüm özelliklerine haiz olmak, Alım yapılacağı açıklanan ilde ikamet etmey ya da edebilecek olmak, Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilmek, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. Adaylar ilan için alım yapılacak birimlerin iletişim bilgilerini öğrenerek ilan için bireysel destekte alabilirler. 

İlanlara Ulaşmak İçin;

İlanların yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden ilanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirler. 

Kırmızı renkte olan bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.

İlanlara Ulaşmak için:  https://bit.ly/2HQOa8C

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir