Personel Alımı

Öğretmenevlerine Personel Alımları Başladı; Haziran Ayı İçerisinde Gerçekleştirilecek! Başvurular İçin Son 3 Gün! İş İlanı Başvuru Şartları…

Merak ile takip edilen kamu kurum ve kuruluşları iş ilanına bugün itibariyle bir yenisi daha eklendi. Personel alımı gerçekleştireceğini duyuran Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden yeni bir ilan verdi. Personel kriterlerinden alım yöntemine kadar detaylı bir bilgilendirme sağlayan Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, son başvuru tarihini de açıkladı.

İŞKUR üzerinden personel almak için harekete geçen Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, başvuruları da İŞKUR üzerinden alacağını ilan etti. Başvuruların başladığı Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işe alım ilanı için son başvuru tarihi ise, 14 Haziran 2022 olarak belirlendi.

Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Kura Yöntemi İle Personel Alıyor

İŞKUR üzerinden yayınladığı ilana göre, resepsiyon görevlisi (ön büro elemanı) ve aşçıbaşı kadrolarında istihdam edilmek üzere toplamda 2 personel alımı yapacak olan Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, iş ilanı yayınlandığı günden itibaren en az 18 yaşını doldurmuş ve en fazla 45 yaşını aşmamış olan adayların başvurularını bekliyor. Kura yöntemi ile alım yapacak olan Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, 14 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapan adayları kuraya dahil ediyor. Kurayı Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde çekecek olan kurum, kura tarihini 24 Haziran 2022, saatini ise 14.00 ila 15.00 olarak duyurmuş bulunuyor. Kurayı noter huzurunda gerçekleştirecek olan Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, kuradan çıkan adayları ise, 25 Haziran 2022 tarihinde saat 10.00 ila saat 16.00 arasında mülakata alıyor. Öte yandan Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün ilanına başvuru yapmak isteyen kişiler için iş ilan numarası 00006846483 olarak bildiriliyor.

Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Pozisyonlara Uygun Sertifikalar İstiyor

Kadroya uygun meslek belgeleri ve sertifikaları isteyen Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, alanında usta öğreticilik belgesine sahip olan kişileri kuraya dahil ediyor. Bu bağlamda resepsiyon görevlileri için bilgisayar ve diksiyon eğitimi sertifikasını şart koşan Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, her pozisyon için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı hijyen belgesine sahip olma şartını arıyor. Temiz bir adli sicil kaydı isteyen Karaman Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, aynı zamanda adayların Karaman’da ikamet etmesini, en az lise mezunu olmasını ve otelcilik sektöründe en az 2 yıl deneyim de istiyor.

İlgili Makaleler