Personel Alımı

İstihdam Seferberliği Bugün Resmen Başladı: 9 Üniversite Birden Devrede! Hepsi Alım Yapacak! Haziran Ayı Boyunca Toplamda…

Kamu kurum ve kuruluşların iş ilanları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda son personel alımı yapacağını duyuran Ankara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi başvuruları başlatmış bulunuyor.

Üniversitelerden arka arkaya gelen iş ilanlarının ardından 9 üniversitenin toplamda 728 kişiyi istihdam edeceği ortaya çıkmış bulunuyor. Başvuruların başladığı Ankara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi işe alım ilanlarına son başvuru tarihi ise, üniversiteden üniversite değişiklik gösteriyor.

9 Üniversite Personel Alımları İçin Düğmeye Basıyor

Arka arkaya işe alım ilanları yayınlamış olan Ankara Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi toplamda 728 kişiyi istihdam etmeye hazırlanıyor. Üniversitelerden yayınlanan ilanlara göre, Ankara Üniversitesi 46 personel alıyorken; İstanbul Medeniyet Üniversitesi 34 personel, Kocaeli Üniversitesi ise 110 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra Afyon Kocatepe Üniversitesi 47 personel alımı yapacakken, Ege Üniversitesi 93 sözleşmeli personel; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 271 personel; Gaziantep Üniversitesi 42 personel; İstanbul Teknik Üniversitesi 85 personel; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ise 85 personel alacağını duyurmuş bulunuyor.

Personel Alımları İçin Son Başvuru Tarihi Üniversiteden Üniversiteye Değişiyor

Gerçekleştirdikleri personel alımına ilişkin kurumların resmi internet adresi içerisinden duyuru yayınlamış olan üniversiteler, başvuruları belirledikleri tarihe kadar Personel Daire Başkanlıkları’na ya da Personel Daire Başkanlıkları’nın internet siteleri içerisinden çevrimiçi bir şekilde kabul ediyor. Bu bağlamda Ankara Üniversitesi 46 personel alımına başvurular, 13 Haziran 2022 tarihi itibariyle sona ermişken; İstanbul Medeniyet Üniversitesi 34 personel alımına başvurular bugün yani 14 Haziran 2022 sona eriyor. Devam eden başvurular incelendiğinde Kocaeli Üniversitesi 110 sözleşmeli personel ve Afyon Kocatepe Üniversitesi 47 personel alımı için başvuruları 15 Haziran 2022 tarihine kadar kabul ediyorken, Ege Üniversitesi 93 sözleşmeli personel alımı için başvuruları 16 Haziran 2022 tarihine; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 271 personel ve Gaziantep Üniversitesi 42 personel alımı için başvuruları 20 Haziran 2022 tarihine kadar istiyor. Bunun yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi 85 personel ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 85 personel alımı için başvuruları 22 Haziran 2022 tarihine kadar uzatmış bulunuyor.

İlgili Makaleler