Ekonomi

Babalar Günü Hediyesi Almadan Hemen Önce Bir Göz Atın; Çünkü TEB, Babalar Günü Hediyenizin 150 TL’sini Ödeyecek! Son Gün…

Türkiye’nin önde gelen özel banka kuruluşlarından biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), kazandıran avantajlı kampanyalarına geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha eklemiş bulunuyor. Anneler Günü’nde gerçekleştirdiği kampanyaya benzer bir kampanya daha düzenlemiş olan TEB, bu kez Babalar Günü hediyelerine ödüller veriyor.

Babalar Günü için yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan TEB, Babalar Günü hediyesini kendi bankasından sağlanan kredi kartları ile alan banka müşterilerine 150 TL’ye varan Bonus hediye ediyor. Bu kapsamda kampanyasının detaylarını da açıklamış olan TEB, son kampanya tarihini 19 Haziran 2022 olarak belirlemiş bulunuyor.

Babalar Günü Hediyesinin 150 TL’si TEB’den

Sadece Babalar Günü hediyesi kapsamında bir kampanya geliştirmiş olan TEB, yeni kampanyasına ilişkin detaylı bir duyuru metni de yayınlamış bulunuyor. TEB’in yayınladığı duyuru metnine göre, 11 Haziran 2022 tarihi ile 19 Haziran 2022 tarihleri arasında giyim, aksesuar, elektronik ve saat sektörlerinde TEB kredi kartları ile yapılacak olan 2 bin 500 TL ve üzeri harcamaya anında 150 TL değerinde Bonus hediye ediliyor. Bu kapsamda kampanyaya katılım şartı arayan TEB, kampanyaya katılım için müşterilerini CEPTETEB Mobil’den kampanyaya başvuru yapmaya ya da BABAM yazıp 4616’ya kısa mesaj göndererek SMS ile kampanyaya katılmaya davet ediyor. Kampanya kapsamında kazanılan Bonusları 24 Haziran 2022 tarihi itibariyle müşterilerinin hesabına yükleyen TEB, 24 Temmuz 2022 tarihine kadar harcanmayan Bonusları geri alacağını da bildiriyor.

Sadece Belirlenen Sektörlerdeki Harcamalar Kazandırıyor

Kampanya kapsamında sadece giyim, aksesuar, elektronik ve saat sektörlerinde yapılacak olan harcamalara hediye 150 TL Bonus verecek olan TEB, ev aksesuarı, telefon aksesuarı vb. aksesuar harcamalarına herhangi bir hediye verilmeyeceğini ifade ediyor. Kuyum ve optik harcamalarını da kampanya kapsamına almayan TEB; sanal kartlar, banka kartları, sade kartlar ve ticari kredi kartları ile yapılacak olan harcamalara herhangi bir ödül verilmeyeceğini banka müşterilerine hatırlatıyor. Bunun yanı sıra Bonus ile yapılan harcamalara da ödül yüklemesi yapmayan TEB, iade ve iptal durumlarında ise verdiği Bonusları geri alıyor. Ayrıca ek kartların yaptığı harcamaları kabul eden TEB, bu harcamaların kazandığı ödülü ise, asıl karta yüklüyor.

İlgili Makaleler