Ekonomi

Babalar Günü Hediyesi Almak İsteyenlerin Dikkatine; TEB, Hediyenin 150 TL’sini Ödeyecek! Başvurular Başladı; Kampanyaya Katılmadan Hediye Almayın!

Bankaların kazandıran kampanya konusunda birbiri ile yarış haline girdiği özel günlerden biri daha yaklaşıyor. Bu pazar kutlanacak olan Babalar Günü öncesinde yeni bir kampanya düzenlemiş olan Türk Ekonomi Bankası, kısaca TEB, banka müşterilerinin Babalar Günü için belirli sektörlerden alacağı hediyelerin 150 TL’sini ödemeyi teklif ediyor.

Kazandıran kampanyalarına Babalar Günü vasıtasıyla bir yenisini daha eklemiş olan TEB, Babalar Günü alışverişlerine karşılık 150 TL değerinde Bonus veriyor. Sadece kredi kartları ile yapılan alışverişlere hediye 150 TL Bonus vereceğini duyurmuş olan TEB, kampanyasının tüm detaylarını da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

TEB’in Babalar Günü Kampanyası Kazandırmaya Başlıyor

Avantajlı kampanyalarını her dönem gerçekleştiren TEB, özellikle anneler ve babalar günü gibi özel günlerde bu kampanyalarının avantajlarını artırıyor. Bu kapsamda Babalar Günü’ne özel bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan TEB; 11 Haziran 2022 tarihi ile 19 Haziran 2022 tarihleri arasında giyim, aksesuar, elektronik ve saat sektörlerinde yapılacak olan 2.500 TL ve üzeri alışveriş harcamasına anında 150 TL değerinde Bonus hediye ediyor. TEB kredi kartları ile yapılacak olan alışverişlere hediye 150 TL Bonus veren TEB, kampanyadan yararlanmak isteyen banka müşterilerinin kampanyaya katılımını da zorunlu tutuyor.

Kampanyaya İki Şekilde Katılım Sağlanıyor

Kazandıran kampanyadan yararlanmak isteyen TEB müşterilerinin kampanya mutlaka katılması gerekiyor. Aksi takdirde harcama tutarı belirlenen sektörlerde gerçekleştirilse bile TEB, müşterilerine herhangi bir ödül vermiyor. Dolayısıyla harcamayı yapmadan önce TEB’in düzenlediği Babalar Günü kampanyasına katılım yapmak gerekiyor. İki ayrı şekilde gerçekleştirilebilen katılımın ilki TEB’in mobil bankacılık uygulaması olan CEPTETEB üzerinden yapılıyor. Hediye 150 TL Bonus için CEPTETEB içerisinde yer alan “Kampanyalar” sekmesinde bulunan “Babalar Günü Kampanyası” başlıklı kampanyayı seçip, “Hemen Katıl” butonuna tıklamak yeterli oluyor. SMS ile katılıma da izin veren TEB, bu yolla kampanyadan yararlanacak olan banka müşterilerinin ise “BABAM” yazıp, 4616 numaralı kısa mesaj hattına SMS atmasını istiyor. Ayrıca TEB, SMS ile kampanyaya katılım sağlayacak olan banka müşterilerini kısa mesajları bankada kayıtlı olan cep telefonu ile atması konusunda uyarıyor.

İlgili Makaleler