Ekonomi

Bu Bankada Her Tanıdık 250 TL Kazandırıyor! Üstelik Kazanılan Promosyonlar Yemekten Elektroniğe Tüm Alışverişlerde Kullanılıyor! 30 Haziran’a Kadar…

Bankaların emeklilere sunduğu nakit promosyon ödemelerine ek olarak, özellikle son birkaç yıldır referans olma üzerinden sunduğu ek promosyon ödemeleri de bulunuyor. Emekli tanıdığını maaş aldığın banka ile çalışmaya referans olmayı gerektiren bu kampanyalardan birini düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerinin karşısına oldukça cazip bir teklif ile çıkıyor.

Referans kampanyalarının en kazançlılarından birini sunan Türkiye İş Bankası, emekli banka müşterilerinin referans olduğu her emekli için 250 TL değerinde Pazarama MaxiPuan hediyesini referans olan kişiye veriyor. Referans kampanyasına ilişkin detaylı bir açıklama gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılmak içlin atılması gereken adımları da açıklamış bulunuyor.

Türkiye İş Bankası’nda Emekliler İki Kez Kazanıyor

Türkiye İş Bankası da diğer bankalar gibi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında emekli maaşını kendi bankasına taşıyan ya da emekli maaşını halihazırda kendi bankasından alan emekli müşterilerine nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen bu promosyon ödemelerine ek olarak maaşını yeni bankasına taşıyacak emekliler için bir referans kampanyası düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, 30 Haziran 2022 tarihine kadar referans kodun ile emekli yakınını banka çatısı altına taşıyan emeklilere, referans başına 250 TL olmak üzere toplamda maksimum 500 TL değerinde Pazarama MaxiPuan hediye ediyor. Sadece bir kez katılım sağlanabilecek olan bu kampanya kapsamında katılımlar Maximum Mobil üzerinden yapılıyor. Türkiye İş Bankası maksimum 500 TL değerinde Pazarama MaxiPuan verdiği için bu kampanya kapsamında emekli müşterilerinin sadece 2 kişiye referans olmasına izin veriyor.

Pazarama MaxiPuan’lar Her Yerde Geçiyor

Kampanyadan sadece 10 Haziran 2022 tarihinden sonra maaşını Türkiye İş Bankası’ndan alacak olan emeklilere referans olanlar yararlanabiliyorken; aynı zamanda daha önce Türkiye İş Bankası’ndan maaş alıp, maaşını başka bir bankaya taşıyan emeklilerin yeniden bankaya taşınması referansı ödül kazandırmıyor. Kazandırdığı Pazarama MaxiPuan’ları Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformundan yapılan satın alma işlemlerinde kullandırtan Türkiye İş Bankası, online alışverişten market siparişine; dijital kodlardan yemek siparişine kadar pek çok hizmet sektöründe bu puanların kullanılmasına izin veriyor. Öte yandan kampanyadan yararlanmak isteyen banka müşterilerinin Maximum Mobil üzerinden kendisine özel olarak hazırlanmış olan referans kodlarını alması gerekiyor.

İlgili Makaleler