Ekonomi

Bankaların Yeni Müşterilerine Özel Sunduğu Kampanyalar Devam Ediyor: Bu Ay Garanti BBVA’lı Olmak Anında 5 Bin TL Kazandırıyor!

Onay gerektirmeden doğrudan kullanılması ile kredilerin yerini tutmaya başlamış olan taksitli nakit avanslar, bankalar tarafından yeni müşteri çekmek için de kullanılıyor. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama gerçekleştiren Garanti BBVA bankası ise, yeni banka müşterilerine faizsiz 5 bin TL taksitli nakit avans sunuyor.

Garanti BBVA yeni müşterileri için hazırladığı 5 bin TL’lik faizsiz nakit avans kampanyasının son gününe ilişkin de önemli bir açıklama gerçekleştirmiş bulunuyor. Garanti BBVA’nın açıklamasına göre, son günü geçiren vatandaşlar ilk kez banka müşterisi de olsa Garanti BBVA’nın sunduğu faizsiz taksitli nakit avans hizmetinden yararlanamıyor.

Garanti BBVA, Yeni Banka Müşterilerini 5 Bin TL İle Karşılıyor

Banka müşterilerinin sayısını artırmak, bankası ile çalışan kişilerin daha avantajlı bir hizmet aldığını göstermek adına sadece yeni banka müşterilerine özel bir kampanya düzenlemiş olan Garanti BBVA, 5 bin TL’ye kadar olan nakit avans kullanımlarında yeni banka müşterilerinden herhangi bir faiz almıyor. Bunun için ilk kez Garanti BBVA müşterisi olmayı şart koşan banka, müşteri olma yönteminin ise Garanti BBVA Mobil aracılığıyla gerçekleştirilmesini istiyor. Yani Garanti BBVA Mobil’i indiren vatandaşların “Müşteri Olmak İstiyorum” butonunu tıklayıp gerekli olan soruları yanıtlayıp, online görüşme gerçekleştirmesinin ardından banka müşterisi olması faizsiz olarak sunulan 5 bin TL’den yararlanmanın ilk adımı oluyor.

Son Tarih 15 Haziran

Faizsiz bir şekilde sunduğu taksitli nakit avans hizmetini sadece yeni müşterilerine sağlayan Garanti BBVA, bu kapsamda sağladığı nakit avansı kullandırmak için son bir üye olma tarihi belirlemiş bulunuyor. Bu kapsamda taksitli nakit avans kullanmak isteyen vatandaşların 15 Haziran 2022 tarihine kadar Garanti Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna tıklayarak, gerekli adımları tamamlayıp banka müşterisi olması gerekiyor. Banka müşterisi olduktan sonraki 14 gün içerisinde Garanti BBVA’ya kredi kartı başvurusu yapan banka müşterilerinin yararlanabileceği bu taksitli nakit avans kapsamında kredi kartı başvurusu onaylanan yeni banka müşterilerinin kredi kartına otomatik olarak 5 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans fırsatı tanımlanıyor. Vade süresi olarak maksimum 6 ay sunan Garanti BBVA, kampanya kapsamında taksitli nakit avans kullanımını Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Şubesi veya BonusFlaş uygulaması üzerinden sağlıyor.

İlgili Makaleler