Personel Alımı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Personel Alımı İlanı Yayınladı: Maaş Dudakları Uçuklattı! Tam 5,5 Asgari Ücret Verilecek! “Yok Böyle Maaş”

Personel alımlarına devam eden üniversiteler arasına bugün itibariyle Süleyman Demirel Üniversite de eklenmiş bulunuyor. Gerçekleştirdiği personel alımları kapsamında sözleşmeli bilişim personeli arayışı içerisinde olduğunu duyuran Süleyman Demirel Üniversitesi, bu kontenjanda istihdam edeceği personele ödeyeceği maaşlaysa herkesi şaşırtmış bulunuyor.

Merak ile takip edilen kamu personel alımı ilanı bu kez Süleyman Demirel Üniversitesi’nden geliyor. KPSS puanı ile sözleşmeli bilişim personeli alacak olan Süleyman Demirel Üniversitesi, en az 70 puan şartı da arıyor. Şartları sağlayan adayların başvuru yapabileceği pozisyon için maaşlar, ocak zammından sonra asgari ücretin neredeyse 5,5 katına ulaşmış bulunuyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi, 22 Bin 976 TL Maaş İle Personel Arıyor

Kamu personel alımı için düğmeye basmış olan Süleyman Demirel Üniversitesi, haziran ayı içerisinde 1 yazılım geliştirme uzmanı alımı gerçekleştiriyor. Kadrosu sadece 1 olan Süleyman Demirel Üniversitesi’nin bu pozisyonu için başvurular 29 Haziran 2022 tarihine kadar üniversitenin personel daire başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla gerçekleştiriliyor. Ocak ayında gelen zam ile birlikte bilişimde sözleşme ücret tavanının iki katı ödenmesi nedeniyle söz konusu pozisyona verilecek olan maaş 22 bin 976 TL olarak açıklanmış bulunuyor. Öte yandan temmuz ayında gelecek olan memur zammıyla birlikte ücretin en az yüzde 40 daha artması bekleniyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi Personel Alımı Şartları

Başvurular için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan genel koşulları arayacak olan Süleyman Demirel Üniversitesi, buna ek olarak, pozisyon için; üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ile endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakülteleri, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümler ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olma şartını arıyor. Bu şarta ek olarak KPSS’den ilgili puan türünden en az 70 puan almayı ve sektörde tecrübesi bulunmayı şart koşan Süleyman Demiral Üniversitesi, adaylardan başvuruları esnasında; diploma veya mezuniyet belgelerinin onaylı bir suretini, SGK hizmet dökümü belgesini, bilinen programlama dilini gösteren belge ve sertifikaları, KPSS sınav sonuç belgesi ile yabancı dil sınavı belgesi gibi belgeleri de istiyor.

İlgili Makaleler