Gündem

CHP Milletvekili Antmen’den İŞKUR Genel Müdürü Uzunkaya’ya Tepki

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’nın seçimlerin ardından yapmış olduğu Twitter paylaşımına Cumhuriyet Halk Partisi’nden tepki geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Alpay Antmen, söz konusu paylaşıma kendisine ait sosyal medya hesabından eleştiride bulundu.

CHP’DEN CAFER UZUNKAYA’YA TEPKİ

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, İstanbul seçimlerinin ardından kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Seçimlere yönelik ifadelerinde Cafer Uzunkaya şu ifadeleri kullandı. 

”İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım.Hak ve hakikat namına,aziz milletim ve ülkem için ihlasla çalışanlar her daim kazanmakta.Riyakar mütekebbirlerse,hiç kazanmadıki. Artık başarısızlıkların müsebbipleriyle..çözüm ve çıkış yolları konuşulmasın.”

Cafer Uzunkaya’nın Bu Paylaşımına Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Alpay Antmen, Cafer Uzunkaya tarafından yapılan bu paylaşıma kendi Twitter hesabından yanıt verdi. 

Alpay Antmen paylaşımında işsizlik sorununa dikkat çekerek Cafer Uzunkaya’nın ifadeleri eleştirdi.

”5 milyona yakın insanımız işsiz, iş arıyor. İş Kur Genel Müdürü ise onlara iş bulmak yerine İstanbul seçimleri sonrası “içimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım” diyor.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir