Ekonomi

Karşılaştırmadan Maaşınızı Taşımayın; Banka Banka Emekli Promosyonları Belli Oldu! En Yüksek Emekli Promosyonu Veren Banka…

Emekli promosyon ödemeleri bankalardan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nden emekli maaşı ve emeklilerden doğan hakları nedeniyle maaş alan kişilere yapılmaya devam ediyor. Öte yandan bazı bankalar, haziran ayı itibariyle promosyon tutarlarını artırmış bulunuyor.

Emeklilerin maaş taşıma karşılığında bankalardan aldığı promosyonlar, 2022 yılında neredeyse 4 bin TL sınırına kadar yükselmiş bulunuyor. Üstelik nakit promosyon ödemelerine ek promosyon koşullarını yerine getirenler ekstra ücretler de alabiliyor.

Kamu Bankaları 500 TL ile 750 TL Arasında Promosyon Ödüyor

Kamu bankalarının promosyon ödemeleri, özel bankalara göre çok daha düşük oluyor. Ancak kamu bankalara da emekli olan müşterilerine piyasanın en uygun faizli kredilerini sağlıyor. Bankalardan yapılan bilgilendirme doğrultusunda Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 2022 yılında emekli maaşını kendi bankasına taşıyan aylık 1.500 TL’nin altında maaş alan emeklilere 500 TL; aylık 1.500 TL ila 2.0500 TL arasında maaş alan emeklilere 625 TL; aylık 2.500 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere ise 750 TL promosyon ödüyor.

Özel Bankalarda Nakit Promosyon Tutarları 3 Bin 750 TL’yi Buluyor

Özel bankaların en büyük yarışları promosyon ödemelerinde görüyor. Bu kapsamda emekli promosyonu ödeyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, maaşa göre değişmekle birlikte 2 bin 750 TL’ye varan emekli promosyonları ödüyor. Aynı zamanda emeklilere ek avantajlar sağlayan QNB Finansbank, internet bankacılığından bedava EFT/Havale gibi kazançlı hizmetler de sunuyor. Emekli promosyonunda artışa giden bankalardan biri olan Akbank, haziran ayından itibaren 3 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon sağlıyor. ING Bank’ın promosyon tutarları nakit 2 bin 750 TL’yi bulurken; aynı zamanda referans kampanyasıyla birlikte her emekli yakını için 250 TL daha nakit kazanmak mümkün oluyor. Emekli promosyonlarında nakit olarak 3 bin TL’ye kadar ödeme yapan Garanti BBVA da referans kampanyası kapsamında her emekli yakının Garanti BBVA’ya taşıma işleminde kişi başı 250 TL ödeme yapıyor. Denizbank’ın emekli promosyonları bin 750 TL’yi bulurken; Türkiye İş Bankası’nın promosyon tutarları 2 bin 500 TL’yi buluyor. Bunun yanı sıra emeklilere üç ay geri ödeme ertelemeli kredi avantajı sağlayan Şekerbank, nakit olarak ise 2 bin TL’ye varan promosyonlar veriyor. TEB ve Yapı Kredi Bankası’nda ise promosyon çıtası 3 bin 750 TL’ye kadar çıkmış bulunuyor.

İlgili Makaleler