Ekonomi

Kamu Bankalarından Sonra Hamle Sırası Denizbank’ta; Emeklilere Özel Yeni Kredi Paketi Açıklandı! “Böyle Faiz Daha Önce Görülmedi!”

Emeklilere özel avantajlı hizmetleriyle tanınan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank isimli kamu bankalarının indirimli ihtiyaç kredilerinin ardından bir indirim haberi de Denizbank’tan geldi. Sadece maaşını bankasından alan emeklilere özel olarak faiz indirimine giden Denizbank, emekliler için hazırladığı ihtiyaç kredisine ek olarak emekli müşterilerine sağladığı avantajları da artırdı.

Promosyon ödemelerinde çıtayı oldukça yükseğe koyan bankalardan biri olan Denizbank, emekli maaşını kendi çatısı altına taşıyan emeklilere taşıma işleminin ardından otomatik fatura ödeme talimatı vermesi halinde 1.750 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştireceğini açıklamıştı. Denizbank bu kez de emeklilere özel kredi sunmak için düğmeye bastı.

Denizbank’ın Emeklileri Her Açıdan Kazanıyor

Emeklilere ödediği nakit promosyonların yanı sıra hizmet ve hesap işletim ücreti muafiyeti imkanı da sunan Denizbank, bu kapsamda sağladığı avantajlarda artışa gidiyor. Haziran ayı kapsamında emeklilere sağladığı ihtiyaç kredisinde faiz indirimine giden Denizbank, bu ay itibariyle sadece kendi bankasından maaş alan emeklilere özel ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını yüzde 2,58 kadar düşürmüş bulunuyor. Bu kampanyası kapsamında bayram öncesi emeklilerin tüm ihtiyaçlarını gidermeye hazır olan Denizbank, üstelik emeklilerin ne maaş taşıma işlemi için ne de kredi başvurusu için şubeye gelmesini şart koşmuyor. Mobil ve internet bankacılığı üzerinden taşıma işlemine izin veren Denizbank, kredi başvurularını da bu bankacılık hizmetleri üzerinden alıyor. Aynı zamanda isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinden de maaşlarını taşıyabiliyor.

Denizbank’ın İhtiyaç Kredisinde Aylık Taksitler Yalnızca 474 TL Oluyor

Emeklilere özel olarak sağladığı krediler kapsamında faiz oranlarını yüzde 2,58’den başlatan Denizbank, azami vade süresini ise tutara göre değişmekle birlikte 36 ay ile sınırlıyor. 50 bin TL’ye kadar olan kredileri 36 aya kadar taksitlendiren Denizbank, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki kredileri 24 ay; 100 bin TL’nin üzerindeki krediler ise, 12 ay olarak taksitlendirebiliyor. Bu kapsamda Denizbank’tan 10 bin TL kredi çekecek olan emeklilerin 12 aylık taksit istemesi halinde aylık ödemesi bin 18 TL olurken; 24 aylık taksit istemesi halinde ödeyeceği tutar 604 lira 88 kuruşa; 36 aylık taksit istemesi halindeyse ödeyeceği tutar474 lira 54 kuruşa kadar düşüyor.

 

İlgili Makaleler