Ekonomi

Emekli Maaşınızı Taşımadıysanız Promosyonlardan Yararlanmak İçin Son Günler! 4 Bin 250 TL’ye Varan Emekli Promosyonlarını Alabilmek İçin…

Emekli promosyonlarında artışlar devam ederken, bazı bankalar maaşı taşıma işlemi için belli bir süre belirledi. Bu süre içerisinde maaşını taşıyacak olan emeklilerin yararlanabileceği bu promosyonlar kapsamında çıta 4 bin TL’yi aşarken; emekliler de hangi bankanın daha karlı olacağını araştırmaya başladı.

Emekliler için birbirinden avantajlı hizmetler verme konusunda adeta bir yarış içerisinde olan bankalar, nakit promosyonlara ek olarak ek promosyon ödemeleri ve düşük faizli krediler gibi farklı avantajlar ile emeklilerin karşısına çıkmaya başladı. Haziran ayı itibariyle promosyon artışı gerçekleştiren bankalarda hangi bankanın ne kadar promosyon vereceği ise, tek tek belli oldu.

Promosyonlara Zam Geldi

Emekli promosyonlarında artışa giden bankalar, yeni promosyon tutarlarını açıkladı. Buna göre, Denizbank emeklilere maaşını taşıdıktan sonra bir adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesinde halinde 1.750 TL promosyon ödemeye başladı. Türkiye İş Bankası’nda promosyon çıtası 2 bin 500 TL’ye yükselirken; ayrıca emeklilere aidatsız kredi kartları ve 500 TL değerinde Pazarama MaxiPuanlar hediye edilmeye başlandı. Şekerbank maaşa göre değişen tutarlarla birlikte emekli banka müşterilerine 2 bin TL’ye varan banka promosyonları öderken; aynı zamanda üç ay ötelemeli krediler vereceğini açıkladı. TEB bu konuda çıtayı yükseğe koyan bankalardan biri olurken, verdiği promosyonların tutarını 3 bin 750 TL’ye yükseltti. Aynı zamanda referans kampanyası başlatan TEB, her emekli referansına 250 TL olmak üzere, toplamda 2 bin 500 TL ek promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Yapı Kredi Bankası, promosyon tutarlarında 3 bin 750 TL nakit promosyona ek olarak iki yeni otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde 100 TL ek promosyon ve kredi kartı ile yapılacak ilk 500 TL’lik harcamaya da ek 150 TL nakit promosyon vereceğini duyurdu.

Çoğu Banka 30 Haziran’ı Son Tarih Olarak Belirledi

Çoğu banka emeklilerin maaş taşıma süresini haziranın son günü yani 30 Haziran 2022 olarak belirledi. Emeklilere özel sağladığı promosyonlarda artışa giden bankalardan biri olan Akbank, haziran ayından itibaren emeklilere 3 bin 500 TL nakit promosyon sağlarken Garanti BBVA, QNB Finansbank ve ING Bank 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyonlar vereceğini açıkladı. Aynı zamanda emeklilere ek promosyon ödemeleri de yapan bu bankalar, üç yıl maaş alma sözü veren her emeklinin promosyonlardan yararlanabileceğini duyurdu. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ise emekli promosyonlarını maaş tutarlarına göre değişmekle birlikte 500, 625 ve 750 TL olarak belirledi.

İlgili Makaleler