Ekonomi

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinden Görülmedik İndirim Hamlesi; Çay, Toz Şeker, Un, Ayçiçek Yağı Ne Ararsan Var…

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın girişimleriyle hayata geçirilmiş olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, kısa süre içerisinde 1000’inci şubesine de ulaşarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeye başlamış bulunuyor. Kuruluş amacı, üreticiden tüketiciye uygun ve kaliteli ürün satışı olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, gerçekleştirdiği indirimiyle misyonunu sürekli olarak destekliyor.

Diğer marketler gibi her hafta birbirinden farklı ürünlerde indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, özellikle bayram öncelerinde artan gıda ihtiyaçlarını vatandaşların kolaylıkla alabilmesi için fiyatlarını dibe çekiyor. Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı gibi Kurban Bayramı öncesinde de dev bir indirim gerçekleştireceğini duyurmuş olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin hedefinde bu kez çay, toz şeker, un ve ayçiçek yağı gibi temel gıda ürünleri yer alıyor.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin İndirimleri Yüzde 25’i Buluyor

Uygun fiyatlı satış politikası nedeniyle kısa bir süre içerisinde vatandaşın ilk tercihi haline gelmiş olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, özellikle son zamanlarda temel gıda ürünlerinde gerçekleştirdiği ciddi indirimler ile gündem oluyor. Kurban Bayramı öncesi için yine dev bir indirim hazırlığı içerisinde olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, 5 kilogramlık toz şekerde toplamda yüzde 20 indirim yapmaya hazırlanıyor. İndirimlerinden un ve çay gibi oldukça sık tüketilen temel gıda ürünlerini de yararlandıracak olduğu öğrenilen Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu ürünlerin ise, 1 kilogramlık paketlerinde indirim yapmaya başlayacağını duyurmuş bulunuyor. Hem çaylarda hem de unlarda oldukça yüksek bir indirim oranıyla vatandaşların karşısına çıkan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, her iki ürün grubunda da en az yüzde 25 indirime gitmeyi planlıyor.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri İndirimlerinden Ayçiçek Yağları da Nasibini Alıyor

İndirimli fiyatlarını henüz raflara yansıtmamış olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinden gelen bir diğer indirim haberiyse ayçiçek yağı alacakları ilgilendiriyor. Hafta sonu itibariyle indirimlerini etiketlerine yansıtmayı planlayan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, ayçiçek yağlarında yüzde 30’a varan indirimlere gitmek için hazırlığa geçmiş bulunuyor. Ancak, Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, ayçiçek yağlarının her boyunda indirime gitmiyor. Özellikle 2 litrelik ve 5 litrelik ayçiçek yağları Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin bu indiriminden yararlanabilecek gibi görünüyor.

İlgili Makaleler