Ekonomi

Emeklilere Böyle Fırsat Sadece 3 Yılda Bir Gelir! Kaçırsa, Yandınız! 2.500 TL’lik Ek Ödeme Almak İçin…

Emeklilerin bayram önü ihtiyaçları bir kez daha artırıyor. Kurban Bayramı’nda 1.100 TL olarak ödenecek olan emekli ikramiyelerinden yararlanacak olan emekliler, artan ihtiyaçlarını banka promosyonları ve emekli ikramiyelerini birleştirerek gidermeye çalışıyor. Bu kapsamda bankaların emeklilere ödediği promosyonlar da günden güne artıyor.

Emekli müşterilerine ayrıcalıklı hizmet veren bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu dönemde ayrıcalıklı hizmetlerini sürdürüyor. Emeklilere 2.500 TL’ye varan nakit promosyonlar veren Türkiye İş Bankası, aynı zamanda ek avantajlar ile emeklilerin gelir seviyesini koruyabilmesini kolaylaştırıyor.

Promosyonlar 2020 ile 2023 Dönemini Kapsayacak Şekilde Ödeniyor

Maaşını halihazırda bankasından alanlara üç yıla bir promosyon ödemesi gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, maaşını ilk kez bankasına taşıyacak olan emekli vatandaşlara ise, 2020 yılından 2023 yılına kadar geçerli olmak kaydıyla yani üç yıllık promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Promosyon ödemelerinde kişinin maaşını baz alan baremler belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan vatandaşlara 2 bin 250 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan vatandaşlara 2 bin 375 TL; emekli maaşı 2 bin 500 TL ve üzerinde olan vatandaşlara ise 2 bin 500 TL emekli maaşı ödüyor. Bu kapsamda maaşında haciz ve nafaka kesintisi olan emeklilere de promosyon ödeyen Türkiye İş Bankası, bu kesintiler düşüldükten sonra kalan tutar kapsamında promosyonu veriyor.

Emeklileri Türkiye İş Bankası’nda Sadece Promosyon Beklemiyor

Promosyona ek olarak çeşitli avantajlar ile emeklileri karşılayan Türkiye İş Bankası Maximum Kart ve ek kartlar için emeklilerden herhangi bir aidat talep etmiyor. İşCep, internet şubesi ve telefon şubesinden havale ve EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, emekliler için bu hizmetini de sağlıyor. Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 adet ücretsiz nakit çekim işlemi sağlayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda emekli referansı ile gelen diğer müşterileri için referans olan müşterisine 250 TL değerinde Pazarama MaxiPuan da hediye ediyor. Pazarama MaxiPuanlar market alışverişinden dijital kod satın alımına kadar pek çok kategorideki ürün ve hizmetin satın alımı için kullanılabiliyor.

İlgili Makaleler