Ekonomi

Evleneceklerin Cebinde Maximum Olması Yetiyor; Mobilya, Beyaz Eşya, Smokin, Araç Kiralama, Balayı, Altın… Hepsi Bu Kampanyalar İle Bedavaya Gelecek!

Özellikle düğün önü ihtiyacı artan banka müşterilerini desteklemek için eşi benzeri görülmemiş bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, Maximum kart sahiplerine mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum alışverişlerinde indirimler ve ek taksitler sağlıyor.

İş birlikleri kapsamında onlarca mağaza ile anlaşmaya gitmiş olan Türkiye İş Bankası, mağazalara özel sunduğu ek taksit ve indirimlerin yanı sıra mobilya ve beyaz eşya alımları ile seyahat ve konaklama harcamaları için de faizsiz taksitlendirme sağlıyor.

Türkiye İş Bankası, Evlenenlerin Her İhtiyacını Düşünüyor

Mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum alışverişlerinde çeşitli anlaşmalar gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, bu sektörlerde anlaşmalı iş yerleri ile 22 Haziran 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Maximum Kart ile yapılacak olan her alışverişe çeşitli indirimler ve ek taksit avantajları sağlıyor. Evlenecek çiftlerin her ihtiyacını düşünmüş olan Türkiye İş Bankası, Vivense, Altınyıldız Classic, Europcar, Tatilbudur, Atasay, Vestel gibi birbirinden farklı onlarca mağaza ile iş birliğine gitmiş bulunuyor.

Kampanyada Kampanya Şartlar Değişebiliyor

Evlenenlerin artan ihtiyaçlarını daha avantajlı hale getirmek için pek çok marka ile anlaşmaya varmış olan Türkiye İş Bankası’nın her marka ile anlaşma koşulları değişiklik gösterebiliyor. Bu kapsamda Vivense’den yapılacak olan harcamalara ek olarak 5 taksit veren Türkiye İş Bankası, aynı zamanda harcamaların yüzde 8’i oranında da indirim sağlıyor. Altınyıldız Classics markası ile smokin alımı üzerine anlaşmaya varan Türkiye İş Bankası, buradan alınacak olan smokinlerin 300 TL indirimli olmasını sağlıyor. Europcar üzerinden yapılacak araç kiralama işlemlerinde yüzde 35 indirim sağlayan Türkiye İş Bankası’nın Maximum kartları, aynı zamanda Tatilbudur’dan yapılacak 7.000TL ve üzeri rezervasyonlarda geçerli 400 TL indirim avantajı yaratıyor. Özellikle Atasay ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde evleneceklerin harcamalarında önemli bir bütçe farkı yaratan Türkiye İş Bankası, alınacak olan altın ürünlerinde yüzde 10, pırlanta ürünlerinde ise yüzde 20 indirim sağlıyor. Vestel’den alınacak olan ankastre setlerinde yüzde 15 indirim veren Türkiye İş Bankası, Pazarama’dan alınacak 10.000 TL ve üzeri beyaz eşya çeyiz setleri harcamasına anında 1.000 TL indirim veriyor. Öte yandan mobilya ve beyaz eşya alımları ile seyahat ve konaklama harcamaları Türkiye İş Bankası Maximum kart ile faizsiz bir şekilde taksitlendirilebiliyor.

İlgili Makaleler