Personel Alımı

33 Şehir İçin İl İl Sıralı Memur ve İşçi Alım İlanları Listesi

Kamu kurumlarının yayımladıkları memur personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza anlık olarak aktarıyoruz. Kurumların farklı platformlar üzerinden yayımladıkları bu ilanları, açık kadroları, başvuru sürecini ve diğer ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz.

Bu haberimizde de siz ziyaretçilerimiz için hafta ortası itibariyle güncellenen yeni personel alım ilanlarını derledik.

Bu ilanlar arasında belediye memuru, belediye işçisi, kamu işçisi, yönetim kadrosu için ilanlar, teknik ve sağlık personelleri ile saha personelleri alımı bulunuyor. 

KURUMLARIN İL İL MEMUR VE İŞÇİ ALIM İLANLARI

Devlet kurumları adına yayımlanan ve sizlere aşağıda detaylarını paylaştığımız ilanlar, belediyeler, vakıflar, belediye birimleri, bakanlıklar, bakanlıkların alt birimleri gibi kurumlarca yayımlandı. 

İlanların içerisinde en az okur yazar seviyesinden mezun adaylar için işçi alım ilanları bulunurke lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar içinde memur ve yönetici pozisyonları yer alıyor

ALIM YAPILACAK İLLERİN LİSTESİ

Çeşitli statülerde yayımlanan personel alım ilanlarını duyuran kurumların bulundukları illerin listesini paylaştık. Ancak adayların şunu bilmesinde fayda var. Bizler sadece iileri paylaştık, bazı kamu kurumları aynı ilin farklı ilçeleri içinde ilanlar yayımladı. 

Bu bağlamda alım yapılacak il sayısına ek olarak çok sayıda ilçe içinde ilanlar bulunuyor. 

İl İl Sıralı Liste

Çanakkale, Aydın, Mersin, Çankırı, Burdur, İstanbul, Ordu, İzmir, Konya, Muğla, Ankara, Kocaeli, İstanbul, Eskişehir, Tekirdağ, Yozgat, Bartın, Kırşehir, Antalya, Yalova, Kastamonu, Adıyaman, Sivas, Edirne, Van, Niğde, Zonguldak, Ağrı, Trabzon, Manisa, Çorum, Kırklareli ve Aksaray.

ALIM YAPILACAK AÇIK POZİSYONLAR

Yukarıda yer alan illerin listesinden de anlaşılacağı gibi alımlar adına çok sayıda ilan yayımlanmış durumda. Bu alımlarda yer alan açık kadrolar genel itibariyle şu şekilde,

* Memur kadroları arasında genellikle ofis personeli alım ilanları bulunuyor. Büro Memuru, Evrak, Vezne, Banko Memuru gibi kadrolar. Bunların yanında sağlık personeli, eğitmen öğretmen, mühendis tekniker teknisyen, saha personeli yönetici personel kadroları.

* İşçi kadroları arasında ise genellikle saha personeli kadrolarında alım yapılıyor. İnşaat işçisi, beden işçisi, temizlik işçisi, çöp toplama işçisi, park bahçe işçisi. Bu kadroların dışında şoför, büro işçisi ve destek personeli gibi kadrolar içinde işçi alım ilanları bulunuyor. 

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

İlanların tamamına başvurular şahsen yapılacak. Adaylar birkaç günlük olarak belirlenen başvuru süreci içerisinde başvurularını talep edilen başvuru evrakları ile birlikte kurumlara bildirecekler. 

Dikkat: Başvuru süreci ilanlarda çok önemli. Bir iki gün olarak belirlenen başvuru süreçleri bazı belediyeler için sadece 8 saat.




İlanları görüntülemek için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir