Ekonomi

Emekli Promosyonlarında Son Dönemler, Taşıyamayan Kazanamayacak! Türkiye Finans da Son Dönemde Artışa Gitti; 3 Bin 500 TL Promosyon…

Emekli promosyonlarının ödenmeye devam ettiği şu günlerde bankalarda da promosyon artırma yarışı hız kazandı. Haziran ayı itibariyle promosyonlarını artıran bankalar arasına bugün Türkiye Finans Bankası da eklendi.

Sadece nakit promosyonları ile değil, emeklilere sunduğu avantajlar ile de dikkatleri üzerine çeken Türkiye Finans Bankası, yeni dönemin emekli bankası olmaya aday olduğunu bankasında gerçekleştirdiği yenilikler ile adeta gözler önüne serdi.

Emekli Promosyonları Türkiye Finans Bankası’nda da Arttı

Bir süredir bankalar tarafından artırılan emekli promosyonlarında bir artış da Türkiye Finans’tan geldi. Emeklilere verdiği promosyon tutarlarında artışa giden Türkiye Finans, bu ay itibariyle maaşını bankasına taşıyanlara ve halihazırda üç yıldır bankasından maaş alan emeklilere 3 bin 500 TL’ye varan promosyonlar ödemeye başladı. Aynı zamanda emekli yakınlarına referans olanlara referans başı 250 TL nakit ek promosyon vermeye başlamış olan Türkiye Finans, referans kampanyası kapsamında emeklilerin toplamda 2 bin 500 TL’ye varan promosyonlar kazanmasını mümkün hale getirdi. Üstelik emeklilere ek avantajlar da sağlayan Türkiye Finans, PTT ve Yapı Kredi Bankası ile yaptığı anlaşma kapsamında emeklilere sadece kendi ATM’lerinden değil PTT ve Yapı Kredi Bankası ATM’lerinden de 2 bin TL’ye kadar para çekimlerinde ücretsiz hizmet vermeye başladı. Tüm bunların yanı sıra emeklilere ücretsiz EFT ve havale işlemleri sağlayan Türkiye Finans, yüzde 50 indirimli kiralık kasa hizmeti vereceğini ve ilk üç ay kendi bünyesindeki kredi kartları ile yapılacak her 250 TL ve üzeri harcamaya hediye 100 TL dağıtacağını açıkladı. Son olarak emeklilere maaş günlerinden 3 gün önce ücretsiz bin TL’ye kadar para çekme avantajı yaratan Türkiye Finans, emeklilere sağladığı tüm avantajları adeta baştan yeniledi.

Açıklama Genel Müdür Yardımcısından Geldi

Emeklilere verilen hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, emeklilere tanıdıkları ayrıcalıkları anlattıktan sonra, emeklilerin bankaları için değerinden bahsetti. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, konuya ilişki açıklamalarında; “Yıllarca emek ve özveriyle çalışıp emekli olmaya hak kazanan tüm vatandaşların birikimlerini güvenle koruyan ve büyüten bir banka olmak için çalışıyoruz. Emeklilerin hayata kolayca katılmalarını sağlayacak fırsatlar sunarak emeklilerin bankası olmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler