Personel Alımı

Dünyanın En Büyük E-Ticaret Sitelerinden Biri Olan Amazon’da Çalışma Fırsatı Kırk Yılda Bir Gelir: Her Branşa Göre Pozisyon Açığı Var!

Dünyanın dört bir yanında e-Ticaret hizmeti veren nadir şirketlerden olan Amazon, geçtiğimiz yıllarda Türkiye pazarına da giriş yapmıştı. Türkiye pazarına giriş yaptıktan sonra, dağıtım alanını her geçen gün geliştiren Amazon, yine dağıtım alanını genişletmek ve daha verimli bir hizmet verebilmek adına büyüme yoluna gideceğini duyurdu.

Dünyanın en büyük e-Ticaret sitelerinden biri olan Amazon, Türkiye kolunda çalıştırmak üzere yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Pek çok branşta personel alımı gerçekleştireceğini duyuran Amazon, başvuru yeri ve şeklinden gerekli olan şartlara kadar her bir detayı aday personelleri için kamuoyu ile paylaştı.

Amazon Türkiye Personel Alımı İlanı Yayınlandı

Pek çok farklı branşta alım gerçekleştireceğini duyuran Amazon Türkiye; bakım teknisyeni, perakende uzmanı, orta ve üst düzey yönetici, IT uzmanı, marka uzmanı, IT destek mühendisi, operasyon müdürü, kıdemli çözüm mimarı, perakende satıcı müdürü stajyeri, Influencer ilişkileri müdürü ve finansal analist alınlarında yeni personel arayışı içerisinde olduğu yayınladığı ilan ile duyurdu. İlanlar için başvuruları almaya başlamış olan Amazon Türkiye, bünyesinde çalıştıracağı personellerin başvuru için resmi Linkedİn hesabı üzerinden çevrimiçi bir şekilde başvuru yapmasını talep etti.

Amazon Türkiye Personel Alımı İlanı Mezuniyet Şartları Belli Oldu

Her pozisyon için ayrı bir mezuniyet şartı belirlemiş olan Amazon Türkiye, örneğin bakım teknisyeni kadrosunda hem elektrik hem de mekanik disiplin yeteneği isterken, perakende uzmanı için herhangi bir fakülteden lisans mezuniyeti; orta ve üst düzey yönetici pozisyonu için ise minimum mesleki eğitim derecesinin yanı sıra İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerini C1+ seviyesinde bilmeyi talep ediyor. IT uzmanı alımları için Microsoft işletim sistemleri ve uygulamalarında tecrübenin yanı sıra ağ sorunlarını gidermede yetkinlik talep eden Amazon Türkiye, marka uzmanı pozisyonu için mühendislik ya da işletme alanından en az lisans mezunu olan adayların başvurularını değerlendirmeye alıyor. Perakende satıcı müdürü stajyeri için işletme, yönetim, ekonomi, e-ticaret, matematik, mühendislik, istatistik veya ilgili alanlarda eğitim alan lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin başvurularını bekleyen Amazon Türkiye, finans iş ortağı için ise en az6 yıllık deneyiminin yanı sıra İşletme, finans, matematik veya ilgili alanlardan mezuniyet şartını getirmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler